Έφυγε ένας ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΕΚτζής

ΕΝΑ «ΑΝΤΙΟ» ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΚΑ θα ήθελα να πω μέσα από αυτήν τη στήλη. Έναν σπουδαίο ΑΕΚτζή, που στάθηκε δίπλα στην ΑΕΚ και την ιδέα που πρεσβεύει ο συγκεκριμένος σύλλογος. Ο Σκευοφύλαξ- όπως τον αποκαλούσαν- πέρα από την ποδοσφαιρική του καριέρα στη ΑΕΚ, ίδρυσε και Ίδρυμα για άτομα με ειδικές ανάγκες. Αιωνία του η μνήμη…
****
Τέλος ο Σορεντίνο, που οδεύει στην ομάδα της Κίεβο στην Ιταλία και… έρχονται λεφτά στα ταμεία της ΠΑΕ. Τέλος και ο Εντίνιο, ο οποίος είναι εδώ και πολύ καιρό ξένο σώμα στην ομάδα. Ο επόμενος, κατά τη γνώμη της στήλης, μάλλον θα είναι ο Τζιμπούρ.
Ρίχνει τους τόνους η ΑΕΚ στο θέμα του Μάκου μετά και τις έντονες αντιδράσεις από τη διοίκηση του Πανιωνίου. Συγκεκριμένα από την ΠΑΕ ΑΕΚ τονίστηκε: «Δεν βάζουμε τελεσίγραφο σε καμία ομάδα, πόσω μάλλον στον Πανιώνιο, τον οποίο σεβόμαστε και μαζί του διατηρούμε εξαιρετικές σχέσεις σε επίπεδο διοικήσεων, ανάμεσα στις οποίες υπάρχει καλή επαφή. Όμως, έχουμε βάλει ένα εύλογο χρονικό διάστημα για την απάντηση στην αξιόλογη πρόταση που έχουμε καταθέσει, σεβόμενοι την ιστορία του Πανιωνίου για την αγορά του ποδοσφαιριστή». Σαφέστατα η ΑΕΚ θέλει να μη χάσει τον Μάκο..
****
Ο Μανωλάς… δεν θέλει ή δεν τον θέλουν; Νομίζω πως η διοίκηση έχει αποφασίσει την επιστροφή του Ίβιτς στη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας… και απλώς προσπαθούν να μην αφήσουν να φανεί προς τα έξω ένα ακόμη… ταραγμένο διαζύγιο. Με τον Ντούσαν, ο Ίβιτς δεν αναμένεται να έρθει σε ρήξη… Ίσα ίσα! Μην ξεχνάμε πως τώρα που η ΑΕΚ θέλει κάλους παίκτες και φθηνούς με προπονητή τον Μπάγεβιτς, ο Ίβιτς- με τις πολύ καλές επαφές που διαθέτει- μπορεί να τους ικανοποιήσει όλους. Μην ξεχνάμε ότι Μπρούνο Τσιρίλο, Στέφανο Σορεντίνο, Ζούλιο Σέζαρ, Βλάνταν Ίβιτς ήταν παίκτες που ο Ίβιτς έφερε στην ΑΕΚ.

Κυρ-ενωσίτης


Σχολιάστε εδώ