«OFF» ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ»

Κύμα αποχωρήσεων υψηλόβαθμων στελεχών από την «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία». Ύστερα από αντιπαράθεση με την εκδότρια Μάνια Τεγοπούλου, ο υπεύθυνος του «Έψιλον» και του «On Off» Χρήστος Μπλέτας υπέβαλε την παραίτησή του, ενώ λίγες ημέρες αργότερα την αποχώρησή της ανακοίνωσε και η αρχισυντάκτρια του φύλλου, Αλεξάνδρα Δαλιάνη! Προηγήθηκε πριν από 20 ημέρες η παραίτηση του γενικού διευθυντή της εταιρείας Παναγιώτη Αντωνόπουλου, μετά τη διατύπωση διαφορετικών απόψεων για την «επιβράβευση» των διαφημιστών.
Αφορμή για την παραίτηση του Χ. Μπλέτα ήταν η φημολογούμενη σύγκρουση με τη Μάνια Τεγοπούλου για υπό έκδοση περιοδικό για το Rockwave Festival το οποίο φαίνεται πως είχε εγκριθεί από τον Π. Αντωνόπουλο και ήταν εις γνώσιν της διοίκησης του κυριακάτικου φύλλου.
Ο Χ. Μπλέτας φαίνεται πως το προχώρησε και επήλθε η σύγκρουση με την εκδότρια. Ακολούθησε η παραίτηση της Δαλιάνη την περασμένη Τετάρτη, η οποία τα τελευταία 3 χρόνια είχε περιοριστεί στην αρχισυνταξία των διεθνών ειδήσεων. Και οι δύο ήταν προσωπικές επιλογές του Γιάννη Βλαστάρη, με τον Χ. Μπλέτα να συμπληρώνει 10 χρόνια στο τιμόνι του «Έψιλον».
Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως και για τις δύο «παραιτήσεις» δεν υπήρξαν αντιδράσεις εντός του φύλλου. Τώρα λέγεται πως επανέρχεται η σκέψη για αναβάθμιση του Δημήτρη Τσιόδρα σε θέση αρχισυντάκτη και την επιλογή προσώπου από το «Έψιλον» που χαίρει της εκτιμήσεως της Μ. Τεγοπούλου για την ανάληψη της ευθύνης του «Έψιλον», το οποίο, μάλλον προσωρινά, περνάει υπό την άμεση εποπτεία του Γ. Βλαστάρη.
Σύμφωνα με τροποποίηση του καταστατικού, την εταιρεία εκπροσωπεί η διευθύνουσα σύμβουλος
Ελένη Τεγοπούλου και σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας η αδελφή της Μάνια Τεγοπούλου.
Αν απουσιάζουν και οι δύο, την εταιρεία εκπροσωπούν και δεσμεύουν υπογράφοντας από κοινού είτε ο σύμβουλος Βασίλης Τσαμπόκας και η οικονομική διευθύντρια Αγλαΐα Σκλάβη είτε η τελευταία μαζί με τον διευθυντή προμηθειών Αθανάσιο Χάνο.
Η γενική συνέλευση της Χ. Κ. Τεγόπουλος θα γίνει στις 26 Ιουνίου και μεταξύ των θεμάτων είναι και η εκλογή μελών διοικητικού συμβουλίου.


Σχολιάστε εδώ