Φοβούνται στον Άρη για τα οικονομικά

Το άνοιγμα της φετινής σεζόν υποχρέωσε τους ανθρώπους που ανέλαβαν πρόσφατα το τιμόνι του Άρη να δώσουν ζεστό χρήμα για να εξοφλήσουν τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν αποκτήσει δικαίωμα προσφυγής. Αν στα περίπου 2 εκατ. ευρώ που δόθηκαν για πληρωμές προστεθούν και οι απαραίτητες προκαταβολές για την απόκτηση παικτών πρώτης γραμμής όπως ο Γκρασιάν από την Μπόκα Τζούνιορς, οι «κίτρινοι» θα καλύψουν τον προϋπολογισμό τους από το καλοκαίρι. Γι’ αυτό και στη Θεσσαλονίκη εντείνουν τις προσπάθειες να βρουν έξτρα πόρους, ώστε να περιορίσουν κάθε κίνδυνο να βρεθούν εκτεθειμένοι στη διάρκεια της σεζόν.
Οι διοικούντες τον Άρη ποντάρουν πολλά στα εισιτήρια διαρκείας. Το γεγονός ότι απολαμβάνουν τη στήριξη των οργανωμένων, τους κάνει αισιόδοξους ότι μπορούν να διατεθούν φέτος γύρω στις 15.000 κάρτες διαρκείας και έτσι να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος για οικονομικές περιπέτειες.
Η διάθεση του κόσμου, ωστόσο, θα εξαρτηθεί από τις μεταγραφές. Η απόκτηση του Γκρασιάν απογείωσε την αυτοπεποίθηση των «κίτρινων» που έβλεπαν έως τώρα την πλάτη του ΠΑΟΚ. Αλλά δεν αρκεί μόνον ο Αργεντινός. Κάτι που γνωρίζει ο Γιάννης Κόντης, ο οποίος ετοιμάζει νέα μεταγραφική βόμβα, την ώρα που στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ψάχνουν τρόπους να λύσουν το συμβόλαιο του Ρεγκέιρο δίχως να καταβάλουν ένα τσουβάλι ευρώ σε αποζημιώσεις. Ο Ουρουγουανός έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στον Άρη, αλλά δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες και, έτσι, βρίσκεται ήδη στη μαύρη λίστα.


Σχολιάστε εδώ