στα Ενδότερα των ομάδων

= Τι γίνεται με τη διαιτησία στην Ελλάδα; Πώς αλλάζουν έτσι οι ισορροπίες και οι συμμαχίες μέσα σε μία εβδομάδα;

= Θυμάστε, όμως, από πότε σας έλεγα ότι δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την αυτοδυναμία του στο Συμβούλιο της ΕΠΟ ο Σοφοκλής Πιλάβιος… Υπάρχουν πολλοί σύμβουλοι της Ομοσπονδίας που τάσσονται ξεκάθαρα υπέρ του Βασίλη Γκαγκάτση!

= Και πού να τον δείτε να επιστρέφει στην ΕΠΟ ως σύμβουλος της Λίγκας! Τότε να δείτε χαρές και πανηγύρια που θα ‘χουμε σε κάθε ψηφοφορία.

= Τα πράγματα, πάντως, μπορεί να μπερδευτούν στην πορεία. Μπορεί να φαίνεται προσωρινά ότι η σύμπραξη Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ αποκτά το πάνω χέρι στη λήψη των αποφάσεων, αλλά ποιος μπορεί να αφήσει τον Ολυμπιακό με βεβαιότητα εκτός παιχνιδιού;

= Ο Σάββας Θεοδωρίδης, βέβαια, διαδίδει δεξιά και αριστερά ότι οι συμμαχίες του καλοκαιριού έχουν στόχο τον Ολυμπιακό. Αλλά κι αυτή η τακτική είναι μέρος του παιχνιδιού για να δείχνει απαραίτητος στον κόσμο των «ερυθρολεύκων».

= Στο Λιμάνι, πάντως, θεωρούν ότι στην κρίσιμη περίοδο μπορεί να αλλάξουν οι ισορροπίες. Να βρεθούν, δηλαδή, σε θέση ισχύος έναντι του Παναθηναϊκού.

= Αν επαληθευτεί η αισιοδοξία των «ερυθρολεύκων», τότε θα υπάρξουν τρομερές αντιδράσεις από τους «πράσινους». Στο «τριφύλλι», πάντως, εμφανίζονται σίγουροι για τις κινήσεις τους και έχουν προσεγγίσει αρκετές ομάδες, από τις οποίες προσδοκούν στήριξη στις κρίσιμες ψηφοφορίες.

= Στην Παιανία εκτιμούν ότι λειτουργεί υπέρ τους και η στάση που κράτησαν στο θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου. Από την άλλη πλευρά, πάντως, υπάρχει και το «αγκάθι» με τον Κατσουράνη, που μπορεί να φέρει την ΑΕΚ απέναντί τους και να φθείρει την εικόνα του Παναθηναϊκού στις άλλες ομάδες.

= Τα κατάφερε ο Κόντης και «ρέφαρε» με τον Γκρασιάν κάθε αρνητική εντύπωση που είχε δημιουργηθεί από το «ναυάγιο» στις άλλες περιπτώσεις. Αν, μάλιστα, οριστικοποιήσει ο παράγοντας του Άρη άλλες δύο μεταγραφικές κινήσεις που έχει κατά νου, τότε θα κερδίσει την παρτίδα ολοκληρωτικά.

= Έστω και αν ο Ζαγοράκης του έχει κάνει χουνέρια με τον Παπάζογλου και τον Βιτόλο, ο Κόντης ψάχνει τρόπο να απαντήσει. Όμως, όποιον και να πάρει, δύσκολα θα ισοσκελίσει τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ.

= Εκτός και αν κάνει… παπάδες στη διάρκεια της σεζόν. Αλλά και σε αυτήν την περίπτωση το κέρδος για τον Κόντη θα ‘ναι μακροπρόθεσμο και όχι άμεσο.

= Γενικά, πάντως, με τις μεταγραφές γίνεται απίστευτο αλισβερίσι.

Και αναμένονται μεγάλες κόντρες σε όλα τα επίπεδα και κυρίως μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

= Οι διαρροές από τον Πειραιά αναφέρουν ότι ο Κώστας Αντωνίου κινείται με βάση τη λίστα του Ανδρέα Νινιάδη. Ότι τον ακολουθεί στις μεταγραφές με διπλό στόχο: Αφενός να πάρει παίκτη που τον θέλει και ο Ολυμπιακός και αφετέρου να δείξει ότι μπορεί να κάνει καλές επιλογές, διότι όλη η πιάτσα εμπιστεύεται τον σκάουτερ των «ερυθρολεύκων».

= Μην ξεχνάμε ότι ο Νινιάδης εντόπισε πριν από δύο χρόνια τους Ντουντού, Ντιόγκο, Λεονάρντο, τον Φελαϊνί που τώρα παίζει στην Έβερτον και ορισμένους παίκτες που ετοιμάζονται για μεγάλες μεταγραφές. Ακόμα και τον Άλεξ Σίλβα είχε προτείνει πριν πάρει ο Βραζιλιάνος μεταγραφή για το Αμβούργο. Μόνον που στον Πειραιά υποστηρίζουν ότι ο Αντωνίου ακολουθεί την περσινή λίστα Νινιάδη. Επικαλούνται, μάλιστα, ως επιχείρημα το θέμα του Καντέ, για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν πέρσι οι «ερυθρόλευκοι», ενώ φέτος έριξαν το όνομά του στην πιάτσα μόνο και μόνο για να ανεβεί η τιμή του.

= Φοβερό ρεσιτάλ έδωσε την περασμένη Τρίτη, ο Θανόπουλος στη συνέντευξη Τύπου της ΑΕΚ. Ο άνθρωπος κατάφερε και γύρισε τούμπα όλους τους δημοσιογράφους χωρίς να του βγάλουν μία σημαντική είδηση.

= Ειδικά όσους θέλησαν να ρωτήσουν για οικονομικά στοιχεία, ο Θανόπουλος τους πήγε όπου ήθελε. Ήταν τέτοιο το στιλ του σαν να έπιανε αγκαζέ τους ρεπόρτερ, να πήγαιναν παρέα για καφέ και μετά να έμεναν όλοι ευχαριστημένοι.

= Την ίδια τακτική ακολούθησε και με όσους θέλησαν να βάλουν τον Ντέμη στο παιχνίδι. Κι εκεί τους κουλάντρισε κι έδειξε πώς κατέχει καλά το παιχνίδι της επικοινωνίας.

= Θα ‘χε ενδιαφέρον ένα ντιμπέιτ με τους προέδρους των μεγάλων ομάδων και τον Πηλαδάκη. Είχε γίνει πρόπερσι και καλό θα ήταν να καθιερωθεί.

= Θα μπορούμε να κάνουμε και συγκρίσεις για τον πρόεδρο με το μεγαλύτερο επικοινωνιακό χάρισμα. Αλλά, όπως λένε, κάποιοι, τις ερωτήσεις θα τις υποβάλουν ρεπόρτερ άλλων ομάδων.

= Στον Κόκκαλη, δηλαδή, θα απευθύνεται ένας ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού. Στον Πατέρα ένας της ΑΕΚ και στον Θανόπουλο ένας του Ολυμπιακού.

= Τον Πηλαδάκη θα τον ρωτάει ο… Ζαγοράκης! Θα ήθελε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ να στριμώξει το αφεντικό της Λάρισας και έτσι θα του δινόταν η ευκαιρία.

= Τελικά, συναντήθηκε ο Πατέρας με τον Ροναλντίνιο; Άκουσα ότι όσοι βρέθηκαν την Τρίτη στο μαγαζί της Παραλιακής τόνιζαν κατηγορηματικά ότι όντως έγινε το ραντεβού.

= Ο Ανδρέας Δημητρίου, βέβαια, ξεκαθάριζε ότι δεν υπήρξε τέτοια συνάντηση. Μόνον που τον πίστεψαν ελάχιστοι, ίσως μόνον ο κουμπάρος του Πέτρος Στάθης.

= Άραγε, με εκείνη την ομάδα που πήγε να φτιάξει ο Κύπριος στη Βραζιλία με τον αδερφό του Ροναλντίνιο, τι απέγινε; Εξακολουθεί να υφίσταται ή τη διέλυσαν γιατί δεν έβλεπαν προκοπή;

= Τι σας έλεγα για το γυναικείο βόλεϊ του Ολυμπιακού; Θυμάστε που σας είχα μεταφέρει τα εσωτερικά προβλήματα που ταλανίζουν τους «ερυθρόλευκους»;

= Τα πράγματα χειροτέρεψαν! Κάποιοι θέλουν να διαλύσουν τη γυναικεία ομάδα και το αίμα έφτασε… στον εγκέφαλο του Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

= Το αφεντικό της ομάδας μπάσκετ συντηρούσε μόνος του το γυναικείο βόλεϊ του Ολυμπιακού. Η εισήγηση για διάλυση του τμήματος ερμηνεύθηκε από τους ανθρώπους του ως ευθεία επίθεση στον Αγγελόπουλο.

= Στον οποίο οφείλει πολλά και η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Διότι εκείνος έδωσε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων από το συμβόλαιο του Μίλκοβιτς, ενώ του κατέβαλε και την προκαταβολή για την επόμενη σεζόν.

= Όμως μετά τις εισηγήσεις για τη γυναικεία ομάδα, ο Αγγελόπουλος σκέφτεται ακόμα και να τα βροντήξει εντελώς από τα ερασιτεχνικά τμήματα. Κι αυτό θα αποβεί εις βάρος του Ολυμπιακού.


Σχολιάστε εδώ