Πονοκέφαλος ο Σχορτσιανίτης

Ιδιαίτερα αισθητή έκανε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης την παρουσία του στον τελευταίο αγώνα των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Φυσικά και σε αυτήν την αναμέτρηση ο χρόνος συμμετοχής του ήταν περιορισμένος συγκριτικά με όσα έδειξε ότι μπορούσε να προσφέρει στην ομάδα του Πειραιά. Αλλά ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε άλλη γνώμη και διαφορετικά πλάνα. Ο «δράκος» δείχνει να κερδίζει στο νήμα τους επίδοξους μνηστήρες, καθώς απολαμβάνει τη στήριξη του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου. Σε αυτήν την περίπτωση το μέλλον του «Σόφο» στον Πειραιά κρίνεται αβέβαιο. Ο Γιαννάκης έχει εισηγηθεί την απομάκρυνση του διεθνούς σέντερ, με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι θα βρεθεί κάτι καλύτερο και, ασφαλώς, θα παραμείνει ο Μπουρούσης.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ωστόσο, εμφανίζονται διστακτικοί! Για τον ίδιο λόγο που απέφυγαν και πέρσι να αφήσουν ελεύθερο τον Σχορτσιανίτη, δηλαδή, τον κίνδυνο να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό. Όπως έχει αποδείξει στο παρελθόν, ο Ομπράντοβιτς δεν αφήνει να του ξεφύγουν τέτοιες ευκαιρίες. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Νίκολα Πέκοβιτς σε ένα ή δύο χρόνια θα δοκιμάσει την τύχη του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στο NBA και για να μην ψάχνει σέντερ ο Παναθηναϊκός θα του έρθει λαχείο η απόκτηση του Σχορτσιανίτη.

Στον Πειραιά, πάντως, θα εξαντλήσουν τα περιθώρια πριν πάρουν τις οριστικές αποφάσεις τους. Θα ξεκαθαρίσει πρώτα το θέμα προπονητή και θα κάνουν μια νέα συζήτηση με τον Σχορτσιανίτη πριν του λύσουν το συμβόλαιο. Εάν τελικά το πράξουν. Για τον παίκτη, πάντως, υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ισπανία, οπότε μπορούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να βρουν σύμμαχο από το… πουθενά.


Σχολιάστε εδώ