μικρά αθλητικά

Χαοτική είναι η κατάσταση που επικρατεί στην Πεσκάρα, διοργανώτρια πόλη των 16ων Μεσογειακών Αγώνων (26 Ιουνίου – 5 Ιουλίου 2009). Οι Ιταλοί, είκοσι μέρες πριν από την προγραμματισμένη τελετή έναρξης, δεν έχουν προετοιμάσει τίποτα. Ο πρόσφατος σεισμός στη Λ’ Ακουίλα έχει δημιουργήσει αμέτρητα προβλήματα στην προετοιμασία των αγώνων με συνέπεια να υπάρχει κίνδυνος διασυρμού του θεσμού και της χώρας που τον φιλοξενεί. Ακόμα και στη διαμονή των αποστολών θα δημιουργηθούν πολλά προβλήματα, λόγω των σεισμοπαθών της Λ’ Ακουίλα. Ελπίζουμε να μη συμβούν απρόοπτα για την ελληνική αποστολή, που θα ξεπεράσει σε αριθμό τα τετρακόσια μέλη.

Αυτός είναι λαός! Μιλάμε για πραγματικό αμόκ των φίλων του ΠΑΣ Γιάννινα από την ημέρα που άρχισαν οι εγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας. Μέσα σε μια εβδομάδα ο αριθμός τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ανήλθε στα 1.400 και σύντομα θα αγγίξει τα δύο χιλιάδες. Ρόλο έχουν παίξει ασφαλώς οι πολλές και καλές μεταγραφές που έκανε η διοίκηση και εκείνες που έχει ανακοινώσει για το προσεχές διάστημα. Κανένας δεν θέλει να χάσει στο πρωτάθλημα τον «Άγιαξ της Ηπείρου», που επέστρεψε στην κατηγορία των μεγάλων αυτήν τη φορά για να μείνει… Για πολλά, πολλά χρόνια!

Αντίθετα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού ψάχνονται για τις …μη μεταγραφές! Ονόματα τρανταχτά ακούνε -και διαβάζουν-και παίκτες δεν βλέπουν. Αναρωτιούνται για το πού το πάει ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ανυπομονούν για το τι τελικά θα γίνει με τους πολυδιαφημισμένους Βραζιλιάνους Ζε Ρομπέρτο, Μπομπό, Νενέ και Εντού (φωτό) και πώς θα καλυφθούν τα μεγάλα κενά των Τζόρτζεβιτς, Άντζα, Πατσατζόγλου, Κοβάσεβιτς και Μενδρινού. Από λόγια έχουν χορτάσει οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» και γι’ αυτό και είναι περιορισμένη η ζήτηση των διαρκείας. Άμα γίνει κάποια μεταγραφή τότε θα το ξανασκεφθούν… για μια μόνιμη θέση στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Καμένοι είναι στην ΑΕΚ από τους ξένους ποδοσφαιριστές και γι αυτό με τη σύμφωνη γνώμη του Ντούσαν Μπάγεβιτς θα προχωρήσουν σε περαιτέρω ελληνοποίηση του ρόστερ της ομάδας. Οι αλλοδαποί έχουν δώσει κακά δείγματα σε θέματα πειθαρχίας, με πιο πρόσφατο την κοπάνα τους από προγραμματισμένη συγκέντρωση του «Ντούσκο» για σημαντικές οδηγίες και υποδείξεις πριν από τις διακοπές. Έτσι, μετά από αυτό το περιστατικό, πάρθηκε απόφαση να αυξηθεί το ελληνικό στοιχείο στους «κιτρινόμαυρους».


Σχολιάστε εδώ