Μεγάλες προσδοκίες…

Απουσίασε από τηλεοπτικές εμφανίσεις ως υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ και πρόεδρος της ΔΑΚΕ Κώστας Πουπάκης, ο μόνος συνδικαλιστής που προεξοφλείται ότι θα βρεθεί στην Ευρωβουλή μετά τις σημερινές εκλογές. Μεγάλες πιθανότητες εκλογής έχει και η συνδικαλίστρια Ελένη Σωτηρίου, που επελέγη από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη 2η θέση στην «ευρωλίστα».

Στην Κρήτη βρήκαμε τον κ. Πουπάκη να περιοδεύει σε χώρους δουλειάς και να συναντάται με τους εκπροσώπους εργατικών κέντρων και ομοσπονδιών. Σε εργασιακούς χώρους βρέθηκε και η κ. Σωτηρίου από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της.

«Η οικονομία και τα ασφαλιστικά ζητήματα θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας αμέσως μετά τη συγκρότηση των μελών της νέας Ευρωβουλής», μας αναφέρει ο κ. Πουπάκης, υπογραμμίζοντας πως όσο πιο ενισχυμένη η παρουσία εκπροσώπων των συνδικάτων, τόσο το καλύτερο για τους εργαζόμενους, καθώς το 60% των αποφάσεων που επηρεάζουν τη ζωή των εργαζομένων λαμβάνονται στις Βρυξέλλες.

Υψηλές οι προσδοκίες και από τον κ. Πουπάκη και από την κ. Σωτηρίου. Ευχές σε όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη, τα οποία μετέχουν στα ευρωψηφοδέλτια των κομμάτων στα οποία ανήκουν, για εκλογή τους στην Ευρωβουλή”».


Σχολιάστε εδώ