Η υπερέκθεση βλάπτει σοβαρά την υγεία!

Μπορεί να κατέρρευσε στον τελικό του talent show «Βρετανία έχεις ταλέντο», όμως η Σούζαν Μπόιλ, το ασχημόπαπο με τη θεϊκή φωνή, είχε δείξει μερικές μέρες πριν τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Η συμπεριφορά της είχε αλλάξει και οι αντιδράσεις της ήταν κάθε άλλο παρά σεμνές όταν έβλεπε τους ανταγωνιστές της να παίρνουν πόντους στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Σε μία από αυτές, όταν ο κριτής Πίερς Μόργκαν είπε τα καλύτερα για τον δωδεκάχρονο Σαχίν, υποψήφιο επίσης στο talent show, η Σούζαν άρχισε να βρίζει, να κλαίει και να κάνει χειρονομίες μπροστά σε πολλά άτομα που βρίσκονταν στο χώρο του ξενοδοχείου όπου παρακολουθούσαν το «Βρετανία έχεις ταλέντο».

Στη συνέχεια, λογομάχησε με δύο άτομα που την έκριναν αρνητικά, τόσο έντονα σε σημείο που χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία και να δώσει λύση στο θέμα. Παράλληλα, οι αστυνομικοί έδωσαν και συμβουλές στην, ήδη κλονισμένη, Σούζαν: να δέχεται την αρνητική κριτική αφού επέλεξε να βρίσκεται στη δημοσιότητα. Η Σούζαν Μπόιλ δεν έπαιρνε από λόγια και η αντίστροφη μέτρηση είχε ήδη αρχίσει…

Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως το ασχημόπαπο που εμφανίστηκε πριν από λίγο καιρό στο talent show από ένα χωριό της Σκωτίας, μάγεψε κριτική επιτροπή και κοινό με τη φωνή της και μπήκε αμέσως στο «χορό» των media. Η εικόνα της έκανε το γύρο του κόσμου, στο διαδίκτυο υπήρξαν χιλιάδες περίεργοι που έσπευσαν να μάθουν τα πάντα γύρω από τη ζωή της. Κι ύστερα την ανέλαβαν οι άνθρωποι της τηλεόρασης που άρχισαν να φτιάχνουν την εμφάνιση της 48χρονης και εκείνη, φυσικά, το ευχαριστιόταν, αφού παράλληλα θα έκλεινε «χρυσά» συμβόλαια συνεργασίας.

Μετά τα παραπάνω επεισόδια στο ξενοδοχείο του Λονδίνου, οι άνθρωποι της τηλεόρασης έσπευσαν να την κρατήσουν με νύχια και με δόντια καθώς απειλούσε πως θα τα παρατήσει και θα φύγει πριν από τον τελικό. Τότε ανέλαβαν δράση οι ψυχολόγοι που θα τη στήριζαν προκειμένου να αντέξει τη μεγάλη βραδιά το Σάββατο 31 Μαΐου. Μια βραδιά που ξεπέρασε τα προβλεπόμενα νούμερα.

Το κανάλι ITV είχε υπολογίσει ότι το σόου θα παρακολουθήσουν γύρω στα 17.000.000 θεατές και οι θεατές έφθασαν τελικά τα 19.000.000, ενώ η ίδια κατέρρευσε και μεταφέρθηκε άμεσα σε κλινική του Λονδίνου λίγο μετά την αναγγελία πως το συγκρότημα Diversity τής πήρε τη νίκη μέσα από τα χέρια!

Η περίπτωσή της θυμίζει βεβαίως τη «δική μας», αυτή της Έφης Θώδη, που πριν από λίγες ημέρες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το ανάλογο επεισόδιο που πέρασε με την υγεία της, καθώς η υπερέκθεσή της στα κανάλια την έφθασε στα άκρα. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, μάλιστα, έσπευσε να της κάνει την «πρώτη συνέντευξη μετά την περιπέτειά της» και τη συμβούλευσε να… κρατηθεί μακριά από την τηλεόραση!

Μεταφέρουμε απλώς ένα απόσπασμα από αυτό που είδαμε: «Εγώ φταίω γιατί έπρεπε να βάλω φρένο. Έπρεπε να σκεφτώ την καριέρα μου, τα τόσα χρόνια που έχω στη δουλειά και ότι δεν τους έχω ανάγκη», είπε η τραγουδίστρια που θα μπορούσε, μετά απ’ όσα πέρασε, να συμβουλέψει και τη Βρετανίδα Σούζαν για τη στάση της στη μικρή οθόνη.

Στην περίπτωση μάλιστα της τελευταίας, οι «ειδικοί αναλυτές» συμπέραναν ότι η συμπεριφορά της ήταν η αιτία που δεν κέρδισε τελικά την πρωτιά στο talent show της Βρετανίας. Ευτυχώς, που, παρ’ όλα αυτά, υπήρξαν και οι εφημερίδες που έκαναν σχόλια όπως το παρακάτω: «Η Μπόιλ ήταν ένα ακόμα τηλεοπτικό αρνί για σφαγή από τα ριάλιτι». Έχει κανείς αντίρρηση;


Σχολιάστε εδώ