Γκρίνια στον Ηρακλή

Η συνεχής μεταγραφική δραστηριότητα του ΠΑΟΚ και εσχάτως του Άρη έχει προκαλέσει έντονη δυσφορία στον Ηρακλή. Οι «κυανόλευκοι» δείχνουν για άλλη μια χρονιά πώς θα έρθουν «τρίτοι και καταϊδρωμένοι» στη Θεσσαλονίκη και οι οπαδοί τους προσπαθούν να αφυπνίσουν τον Αντώνη Ρέμο και τους συνεργάτες του. Η μεταγραφή του Ντίκα, ασφαλώς, και σκόρπισε χαμόγελα στο Καυτανζόγλειο, αλλά όπως λένε και στελέχη της ομάδας «δεν αρκεί μόνον αυτός για να μας βγάλει στον αφρό».
Η ανησυχία του κόσμου γίνεται εντονότερη και από το γεγονός ότι ενισχύονται σοβαρά και οι ομάδες που ανέβηκαν φέτος στη Σούπερ Λίγκα. Με συνέπεια να εμφανίζονται ήδη «φαντάσματα» στη Θεσσαλονίκη.
Σαν μην έφταναν όλα αυτά, το θέμα που προέκυψε με τον Κατσαμπή απειλεί και τη συνοχή των αποδυτηρίων. Όσοι διοχέτευσαν την πληροφορία για το «διαζύγιο» ανάμεσα στον «γηραιό» και τον έμπειρο αμυντικό επικαλούνται και επιθυμία των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών.
Γεγονός που διχάζει τους «κυανόλευκους» και στην περίπτωση που μείνει τελικά ο Κατσαμπής, τότε μπορεί να παρουσιαστούν τριβές. Εξέλιξη που μόνον προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει και γι’ αυτό έσπευσαν στελέχη της ΠΑΕ να διευκρινίσουν πως δεν υφίσταται θέμα για την απομάκρυνση του αρχηγού της ομάδας. Αν πρόλαβαν το… κακό, θα το διαπιστώσουμε στην πορεία της σεζόν.


Σχολιάστε εδώ