Απόλυτο αφεντικό o Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ ή άλλοθι;

Ο φόβος των παραγόντων που διοικούν την ΑΕΚ να τα βροντήξει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς καταμεσής του καλοκαιριού τους υποχρέωσε να αρχίσουν να εφαρμόζουν τον σχεδιασμό του έμπειρου προπονητή. Με την απόκτηση του Λούκατς και τις κινήσεις για τον Μάκο και τον Λεονάρντο, ο Ντούσκο αποτελεί το απόλυτο αφεντικό στην «Ένωση». Όλα τα χατίρια θα του κάνουν οι παράγοντες και όπως λένε οι πληροφορίες, μέχρι και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο υποσχέθηκαν να προσεγγίσουν για να τον φέρουν στην ΑΕΚ εάν πουληθεί ο Εντίνιο.

Ο Μπάγεβιτς, όμως, πιέζει ακόμα και για την απομάκρυνση κάποιων στελεχών της ΠΑΕ. Κι εκεί βρίσκεται το πρόβλημα. Για την παραμονή του ενός στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση με στόχο να προβληθεί το έργο του και να παραμείνει στον «δικέφαλο». Έργο που αφορά σε κάποιες μεταγραφικές συμφωνίες, για τις οποίες ο Μπάγεβις είχε αρκετές ενστάσεις.

Το συγκεκριμένο αίτημα του έμπειρου προπονητή θα προκαλέσει τριβές. Αλλά με διαρκείς αναβολές οι παράγοντες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν χρόνο.

Τη δεδομένη χρονική περίοδο, άλλωστε, θέλουν την παραμονή του Μπάγεβιτς στον πάγκο και επιθυμούν τη συνεργασία δίχως γκρίνιες. Ο στόχος τους είναι προφανής: Να διασφαλίσουν και άλλοθι για ενδεχόμενη αποτυχία την επόμενη σεζόν.

Διότι έχουν και αυτό στο μυαλό τους οι μέτοχοι της ΑΕΚ, δηλαδή να εμφανίσουν τον Μπάγεβιτς ως το απόλυτο αφεντικό και σε ενδεχόμενη αποτυχία να του φορτώσουν όλα τα βάρη.

Ο «Ντούσκο», πάντως, θεωρεί ότι αν διασφαλίσει το άβατο των αποδυτηρίων θα οδηγήσει τους «κιτρινόμαυρους» σε επιτυχίες. Γι’ αυτό προσπαθεί να περιορίσει τις σχέσεις των παικτών με τα ΜΜΕ και έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να τα καταφέρει.


Σχολιάστε εδώ