Ένας Γιαννακόπουλος για την ΑΕΚ υπάρχει;

Mάκος, ο πρώτος στόχος… Ναι, κατέθεσε πρόταση 750.000 ευρώ με πολύ καλό όριο μεταπώλησης. Και να μην είναι τα λεφτά που θέλει ο κ. Τσακίρης, το ποσοστό της μεταπώλησης είναι πολύ καλό για να αρνηθεί, τη στιγμή που δεν έχει κι άλλη προσφορά.

Η γερμανική ομάδα απέσυρε το ενδιαφέρον της κι άλλη ελληνική ομάδα δεν φαίνεται διατεθειμένη να αγοράσει σε αυτήν τη θέση όπου αγωνίζεται ο Μάκος. Μετά τον Μάκο, σειρά έχει το άλλο «απωθημένο» της ΑΕΚ και του Ντούσαν: ο Λεονάρντο. Και σε αυτήν την υπόθεση, το μόνο πρόβλημα είναι η οικονομική συμφωνία μεταξύ ομάδας – ΑΕΚ και παίκτη και όχι κάποια ανταγωνιστική πρόταση άλλης ομάδας.
**** Δεν θα αναφερθώ στα υπόλοιπα μεταγραφικά σενάρια, δεν έχει καμιά αξία να δώσουμε την προσοχή μας σε φήμες και αναφορές. Δεν θα κάνουμε το ίδιο λάθος, που κάνουν καθημερινές αθλητικές εφημερίδες, προσπαθώντας να γεμίσουν τις σελίδες τους. Όμως, θα ήθελα να σχολιάσω σε μερικές αράδες τους «παπαγάλους» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που έχουν και χρώμα κίτρινο… Δηλαδή, ρε «παπαγαλάκια», πρέπει με το ζόρι να τη δώσουμε στον «τίγρη» την ομάδα και, μάλιστα, με τους όρους που θέλει; Και πρέπει να μας πείσετε εσείς, τα «παπαγαλάκια», για το σωστό του εγχειρήματος, βάζοντας το δίλημμα στους οπαδούς, εν όψει και της έκδοσης των νέων εισιτηρίων διαρκείας; Για ένα λεπτάκι… Αν ερχόμουν και σας έλεγα, «ρε αφού ξεχρεώσετε, φύγετε», θα σας άρεσε εσάς; Και μη μου πείτε πάλι για μισά μισά ή ίσα ποσά όλοι μας, κ.λπ., κ.λπ. Εγώ ξέρω πως ως φίλαθλος δεν πήγα τόσα χρόνια να πω, «δώστε μου ένα διαρκείας, με αντάλλαγμα να βλέπω την ΑΕΚ πρώτη, αλλιώς δεν το παίρνω το εισιτήριο»! Κάθε χρόνο από τον μικρό μισθό μου αγοράζω και βλέπω την ομάδα 3η! Ε, έτσι κάνει ένας που αγαπάει την ομάδα. Κι εσείς κίτρινα «παπαγαλάκια», αν αγαπάτε την ομάδα πάνω από τα χρήματα που παίρνετε, θα πρέπει να γράφετε και να πιέζετε για το καλύτερο της ομάδας… Και ο «τίγρης», αν ενδιαφερόταν ως οπαδός και ΑΕΚτζής πρώτα… και μετά ως επιχειρηματίας, τότε θα την έπαιρνε την ΑΕΚ… Αλλά τι να κάνουμε; Πάλι τα σπασμένα στην καμπούρα των φίλαθλων… Έχει και συνέχεια το παράπονο για το θέμα των μεγάλων λεφτάδων ΑΕΚτζήδων. Αν είναι να το ανοίξουμε, ε, να πούμε ότι φαίνεται πως η ΑΕΚ δεν διαθέτει ούτε Γιαννακόπουλο ούτε Βαρδινογιάννη. Μην αδικήσω τον κ. Νοτιά, που κάνει αξιέπαινη προσπάθεια αυτήν τη στιγμή, αλλά στην ΑΕΚ δεν έχουμε τέτοιους επιχειρηματίες – οπαδούς.

Κυρ-ενωσίτης


Σχολιάστε εδώ