Άλλοθι δημοκρατικότητας του νεοφασιστικού διευθυντηρίου της ΕΕ

Ο αναξιοκρατικός και αντιδημοκρατικός τρόπος εκλογής είναι ηχηρή απόδειξη της ολοκληρωτικής νοοτροπίας που έχει επιβληθεί από το διευθυντήριο της ΕΕ. Διευθυντήριο πλήρως υποταγμένο στον μεγάλο αμερικανό νεοταξικό αδελφό της ισοπέδωσης λαών, πολιτισμών, θρησκειών και πρωτίστως της Ιστορίας και της πραγματικότητας.

Η υποτέλεια του διευθυντηρίου της ΕΕ είναι τόσο αποκρουστική, ώστε ακόμη και αυτή η «διεύρυνση» δεν γίνεται προς τον φυσικό ευρωπαϊκό χώρο, δηλαδή τη Ρωσία, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους πυλώνες δύναμης και πολιτισμού στον κόσμο ολόκληρο. Αντ’ αυτού ο μεγάλος, ανιστόρητος και απολίτιστος υπερατλαντικός αδελφός επιβάλλει την επέκταση της Ευρώπης εκτός των φυσικών, γεωπολιτικών και πολιτισμικών της συνόρων. Δηλαδή προς το τουρκομογγολικό και ισλαμοκεμαλικό χαλιφάτο και άλλες ασιατικές χώρες, μέχρι το Αφγανιστάν!

Η νεοφασιστική μετάλλαξη του διευθυντηρίου της ΕΕ είναι φανερή από την αηδιαστικά δουλική συμμετοχή της στον μεγαλύτερο, σήμερα, στρατιωτικοοικονομικό «νταβατζή» της οικουμένης και «σατανικό μάγο» της διάλυσης και κατασκευής εθνών και κρατών, δηλαδή το ΝΑΤΟ. Γι’ αυτό και το πρόκριμα της ένταξης κάθε νέας χώρας στην ΕΕ είναι η προηγούμενη ένταξή της στο ΝΑΤΟ.

Είναι, λοιπόν, η ΕΕ και το ΝΑΤΟ το ιερατείο της νεοταξικής λέσχης των ΗΠΑ, που επιτρέπουν στην Τουρκία κάθε παράνομη, εξωπραγματική και τρομοκρατική ενέργεια, αρκεί να εκδηλώνεται στο γνωστό «ισλαμικό τόξο» που «καπελώνει» τον Ελληνισμό από Κύπρο, Αιγαίο, Θράκη, Μακεδονία, μέχρι Ήπειρο. Έτσι, όχι μόνο ενθαρρύνεται, αλλά και υποκινείται κάθε προσπάθεια υπονόμευσης και αλλοίωσης του Ελληνισμού (μειονοτικά εφευρήματα, υπερεξουσίες σε μουφτήδες, «γκρίζες ζώνες», ασύμβατη μεταναστευτική χιονοστιβάδα, στρατός κατοχής κ.λπ.).

Σε Ελλάδα και Κύπρο, ο αποπροσανατολισμός για όλα τα ζωτικής σημασίας θέματα καλά κρατεί. Τόσο από το αδιάντροπο, φαύλο και ανθελληνικό, στην πλειονότητά του, πολιτικό κατεστημένο όσο και από τους «συνοδούς» των ΜΜΕ, ΜΚΟ, σοφούς, ειδικούς, καθηγητάδες και λοιπούς εκσυγχρονιστές των περί τεχνών εθνικών λοβοτομών και ανθρωποπολτών. Επίσης από τους ομολόγους τους, καινοφανείς αστέρες της νεοταξικής οικολογίας και της «πράσινης μπίζνας».

Η συσσωρευμένη προσβολή και υπονόμευσή μας επιβάλλει την αποστασιοποίησή μας από γνωστά και επικίνδυνα πλέον κόμματα εξουσίας που «δέχονται» τούρκους επιτελάρχες και επίσημους πράκτορες στη Λάρισα και στη Θράκη και που «προσφέρουν» τη Μακεδονία, το Αιγαίο και την Κύπρο σε Σλαβοσκοπιανούς και Τούρκους. Καθώς επίσης και από κόμματα με ανθελληνικές και βάρβαρες πρακτικές: βανδαλισμούς, ερημοποίηση, τρομοκρατία, υπονόμευση και εξαθλίωση με πρόσχημα την «αλληλεγγύη» προς μυριάδες ανεξέλεγκτους και πλάνητες εποίκους-μετανάστες.

Αν όμως, παρά ταύτα, η κομματική ή εγκεφαλική αδράνεια δυσκολεύει την αποστασιοποίησή μας απ’ όλους αυτούς και απ’ όλα αυτά, ας γίνει τουλάχιστον από… αηδία. Αηδία, ακόμη και για τις προεκλογικές τους αφίσες-διακηρύξεις προς τον πάντοτε γελασμένο έλληνα πολίτη.

«Υπεύθυνες αποφάσεις», λέει η ΝΔ, αλλά οι ευρωβουλευτές της υπερψήφισαν το όνομα των Σλαβοσκοπιανών να μην αποτελεί εμπόδιο για την είσοδό τους στην ΕΕ.

«Αποφασίζουμε για Ελλάδα», λέει το ΠΑΣΟΚ, αλλά οι ευρωβουλευτές του καταψήφισαν την απόσυρση των τουρκομογγολικών στρατευμάτων κατοχής από την ελληνική Κύπρο.

«Για τις ανάγκες των πολλών», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς εννοεί «των πολλών μεταναστών», γιατί τις ανάγκες των ελλήνων πολιτών ούτε τις βλέπει ούτε τις ακούει… Γι’ αυτό και το κέντρο της Αθήνας, και όχι μόνο, είναι πεδίο καθημερινής υποβάθμισης, εξαθλίωσης, κατατρομοκράτησης και ασφυξίας των ελλήνων πολιτών. Η γ.γ. του ΚΚΕ σε πρόσφατο συνέδριο του Κόμματος, είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε ανοιχτή υποστήριξη της δράσης των κουκουλοφόρων, αναγορεύοντας μάλιστα σε σύγχρονα όπλα νεανικής εξέγερσης την πέτρα και την κουκούλα».

Αηδία ακόμη γιατί κάποιοι οικολόγοι της νέας τάξης και της πράσινης «μπίζνας» ονομάζουν άνετα Μακεδόνες τους Σλαβοσκοπιανούς και προτείνουν να τιμήσουμε τον εξολοθρευτή λαών και πολιτισμών Κεμάλ.

Αηδία ακόμη γιατί η αμφιλεγόμενου πατριωτισμού διακυβέρνηση στην Κύπρο «ερωτοτροπεί» με τους Ισλαμοκεμαλιστές με διαφαινόμενο τον κίνδυνο αφελληνισμού και τουρκοποίησης της Μεγαλονήσου.

Αν και ολοένα και περισσότεροι πολίτες, κυρίως νέοι, σε Ελλάδα και Κύπρο θεωρούν απάντηση σ’ όλα αυτά ένα νέο Γουδί, εμείς πιστεύουμε ότι η απάντηση θα πρέπει να έλθει από τα μεγάλα πατριωτικά και δημοκρατικά μέτωπα που ήδη οργανώνονται. Προς το παρόν, η αφυπνιστική και αποτρεπτική φωνή όσων μάχονται τη νέα τάξη και τα ασπόνδυλα φερέφωνά της δίνουν προοπτική και ελπίδα στη διαχρονία του ελληνικού έθνους και της αληθινής δημοκρατίας.


Σχολιάστε εδώ