H Piscines Ideales στην κορυφή της Ευρώπης

Στη λαμπρή τελετή βράβευσης των «100 Best Workplaces in Europe 2009», που έγινε στις 20 Μαΐου στο Congress Casino του Baden της Βιέννης, η ελληνική εταιρεία κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των μικρών και μεσαίων εταιρειών που απασχολούν από 50 έως 500 άτομα!

Εκατό εκπρόσωποι των καλύτερων εταιρειών της Ευρώπης, όρθιοι, χειροκροτούσαν ρυθμικά σε ρυθμούς συρτάκι, την ώρα που οι εργαζόμενοι της Piscines Ideales χόρευαν και πανηγύριζαν τη μεγάλη αυτή επιτυχία τους. Σημειωτέον ότι η Piscines Ideales είναι για τρεις συνεχόμενες χρονιές (2007, 2008, 2009) η εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Τη μοναδική αυτή ευρωπαϊκή πρωτιά πανηγύρισαν στη Βιέννη με την καρδιά τους 40 από τους εργαζόμενους της Piscines Ideales, που τόνισαν τη δέσμευση όλων των συναδέλφων τους στην «ideales» εξυπηρέτηση που καθημερινά προσπαθούν να εξασφαλίσουν στους πελάτες τους.

Η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση αποτελεί το μυστικό του Στέλιου Σταυρίδη που οδήγησε στη διεθνή επιτυχία την Piscines Ideales και δεν είναι απλώς ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλός της, αλλά η ψυχή της, δίνει δε ένα ηχηρό μήνυμα κοινωνικής συνοχής, αισιοδοξίας, προόδου και ευημερίας.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι οι Έλληνες μπορούν να αριστεύσουν πανευρωπαϊκά σε όλους τους τομείς, αρκεί να το πιστέψουν και να το επιδιώξουν.


Σχολιάστε εδώ