Φαβορί ο Μεσίνα για τον Ολυμπιακό

Στον Παναγιώτη Γιαννάκη έχουν επικεντρώσει όλοι τα βέλη τους για την αδυναμία του Ολυμπιακού όχι να κατακτήσει, αλλά να διεκδικήσει στα ίσια τον τίτλο από τον Παναθηναϊκό. Ακόμα και στην κορυφή της ιεραρχίας στην πειραϊκή ΚΑΕ θεωρούν τον «δράκο» υπεύθυνο για τη μη εκπλήρωση των στόχων. Αν, μάλιστα, δεν απολάμβανε ο Γιαννάκης τη στήριξη του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, το «διαζύγιό» του με τον Ολυμπιακό θα είχε βγει από την περασμένη Δευτέρα έπειτα από τον διασυρμό στο ΟΑΚΑ.
Η αντίστροφη μέτρηση για την αντικατάστασή του, πάντως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Πρώτο φαβορί για να αναλάβει τα ηνία του Ολυμπιακού είναι ο Έτορε Μεσίνα. Ο Ιταλός θέλει να φύγει από τη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ, αλλά δεν βρίσκει στην πατρίδα του ομάδα που να καλύπτει τις φιλοδοξίες του και τις απαιτήσεις του. Το ίδιο ισχύει και για την Ισπανία, όπου μόνο η Ταού και η Μπαρτσελόνα πληρούν τις προδιαγραφές, αλλά κι αυτές δεν δείχνουν το απαιτούμενο ενδιαφέρον. Τι απομένει, λοιπόν, στον φιλέλληλα τεχνικό; Μα, ο Ολυμπιακός!
Γι’ αυτό επιχείρησε μόνος του το άνοιγμα διαύλου επικοινωνίας με τους Αγγελόπουλους. Η αρχική προσπάθειά του, βέβαια, έπεσε στο κενό, αλλά οι πληροφορίες από τον Πειραιά τον βάζουν στην κορυφή της λίστας με την επισήμανση: «Θα τον “κλείσουμε” μέσα σε πέντε λεπτά όταν οριστικοποιηθεί το “διαζύγιο” με τον Γιαννάκη». Το «φλερτ» με τον Μεσίνα αποτελεί ένα ακόμα ατού του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ραϊμούντας Σισκάουσκας. Θέμα που σας αποκάλυψε την προηγούμενη Κυριακή το «ΠΑΡΟΝ».


Σχολιάστε εδώ