τυποΘεσσαλονίκη

• Χρονόμετρο που μετρά αντίστροφα ημέρες («σε 948…») έχει δίπλα στο λογότυπό της η TV100 με στόχο το 2012 και τους εορτασμούς για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης.

• Με βήματα σταθερά προχωράνε οι προετοιμασίες των ιδιωτικών καναλιών για να βγουν ψηφιακά πρώτα από τη Θεσσαλονίκη αντί της Αίγινας. Πρέπει όμως να βοηθήσει και η ΕΕΤΤ για να καθαρίσουν οι ψηφιακές συχνότητες και να μπει κάποια τάξη.

• Συνεχίζονται οι εκπομπές από κανάλια χωρίς λογότυπα στη Θεσσαλονίκη, τόσο στα VHF 8 όσο και στα UHF 25 (πάνω στο Alter), 63, S41 με τηλέφωνα 9011. Το ΕΣΡ το ξέρει; Και αν ναι, τι κάνει;

• Επιτροπή μελέτης θεμάτων και προώθησης δράσεων για θέματα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στη… Βόρεια Ελλάδα συνέστησε η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης. Η Επιτροπή θα αποτελείται από εννέα μέλη και έναν γραμματέα και θα εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, στο Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών της Γενικής Γραμματείας που λειτουργεί στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Έργο της Επιτροπής είναι «η μελέτη θεμάτων, η κατάρτιση προτάσεων για δράσεις και η συμμετοχή στην υλοποίησή τους σε συνεργασία με τις μονάδες της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και τοπικούς φορείς». Η θητεία της Επιτροπής είναι ετήσια, με δυνατότητα παράτασης.


Σχολιάστε εδώ