Το ΚΚΕ φοβούνται

Δεν μας ξαφνιάζει. Αν το υπογραμμίζουμε είναι γιατί αυτή η επίθεση πρέπει να αποτελεί κριτήριο ψήφου για τον εργάτη και την εργάτρια, τον μικρομεσαίο αγρότη και τον βιοπαλαιστή αυτοαπασχολούμενο. Και μόνο το γεγονός ότι οι εκμεταλλευτές των εργαζομένων κάνουν ό,τι μπορούν για να κτυπήσουν το ΚΚΕ, αποτελεί επαρκή λόγο να υπερψηφιστεί από τον λαϊκό κόσμο αυτό και μόνο αυτό το κόμμα!

Καθένας και καθεμία πρέπει να προβληματιστεί γιατί επιτίθενται, γιατί φοβούνται το ΚΚΕ εκείνοι που λένε ότι ο κομμουνισμός πέθανε; Γιατί φοβούνται το ΚΚΕ οι δυνάμεις που έχουν δική τους την εξουσία και ενισχύεται αυτή ακόμη περισσότερο από τη συμμετοχή της άρχουσας τάξης στη διακρατική συμμαχία των μονοπωλίων, στην ΕΕ;

Το λέμε απερίφραστα, δίχως έπαρση, δίχως να βλογάμε τα γένια μας: Φοβούνται το ΚΚΕ, επειδή φοβούνται τη δύναμη του λαού, αν αποφασίσει να οργανωθεί και να δράσει.

Φοβούνται το ΚΚΕ, γιατί εκφράζει το δίκιο της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων και αγωνίζεται γι’ αυτό με όλες τις δυνάμεις του.

Φοβούνται το ΚΚΕ γιατί προτείνει στον λαό έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης, τον δρόμο προς τη λαϊκή εξουσία-λαϊκή οικονομία, τη μόνη πρόταση που ανταποκρίνεται στα λαϊκά συμφέροντα, τώρα και στην προοπτική.

Φοβούνται το ΚΚΕ, γιατί είπε και λέει την αλήθεια, ενώ τα άλλα κόμματα του είπαν και του λένε ψέματα. Ψέματα για την ΕΕ, ψέματα για το Μάαστριχτ, την ΟΝΕ και την καπιταλιστική κρίση.

Φοβούνται το ΚΚΕ, γιατί δεν έχει δεσμεύσεις με την πλουτοκρατία, γιατί δεν μπορούν να μας βάλουν στο χέρι, γιατί δεν θα μας βάλουν στο χέρι ό,τι και να κάνουν.

Φοβούνται το ΚΚΕ, γιατί, ανεξάρτητα από το τι λένε, γνωρίζουν ότι: Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Γνωρίζουν την ηθική υπόσταση του ΚΚΕ. Και τη φοβούνται! Γι’ αυτό προσπαθούν να τη λερώσουν.

Δεν τους φοβόμαστε! Και το υπογράφουμε: Το εργατικό-λαϊκό κίνημα στην Ελλάδα δεν θα μπορέσουν να το τσακίσουν. Κι εκεί που το πέτυχαν, θα ανακάμψει.

Είναι ώρα να μην τους φοβηθούν και οι εργαζόμενοι εκείνοι που έχουν μπλεχτεί στα αστικά ιδεολογήματα ή που δεν έχουν γνωρίσει τη δύναμη που έχει ο λαός. Είναι ώρα να τους φοβίσει ο λαός! Με την ανασύνταξη του κινήματος στους τόπους δουλειάς, κατοικίας, μόρφωσης. Και με την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ! Αυτή είναι η μόνη χρήσιμη ψήφος.


Σχολιάστε εδώ