Τι προσφέρει, εκτός από… ρουσφέτια η «Αγροτουριστική»;

Τι γίνεται με αυτήν την περιβόητη Αγροτουριστική που κανένας δεν ξέρει (και δεν είδε) το έργο που έχει προσφέρει πέντε χρόνια τώρα που τη φτιάξανε, ενώ εκατομμύρια χαλάει.

Πρόσφατα πέρασε ένα νομοσχέδιο για τον Αγροτουρισμό, με τη στήριξη της υπεύθυνης Θεμάτων Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ, βουλευτού Άντζελας Γκερέκου. Και τα ερωτήματα που μπαίνουν πολλά, από τη στιγμή που ο φορέας αυτός εξυπηρετεί μόνο τις προσωπικές… φιλοδοξίες της προέδρου του κυρίας Λεβής-Παπασταύρου, αφού υπάρχουν ανάλογες υπηρεσίες τόσο στο υπουργείο Τουρισμού όσο και στις αρμόδιες νομαρχίες. Πολύ περισσότερο που η κυρία Λεβή-Παπασταύρου δεν πληροί τα τυπικά προσόντα του διορισμού της. Ουδέποτε σπούδασε. Να σημειωθεί ότι η ίδρυση τέτοιου φορέα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία και μοναδικός στόχος είναι το βόλεμα της κυρίας, φίλης εκδότη. Και ο μισθός της δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητος. Φθάνει, όπως λέγεται, στις 6.000 ευρώ, αυτοκίνητο και πληρωμένα ταξίδια.

Τελικά ποιος θα μας πει τι προσφέρει η Αγροτοτουριστική εκτός από την τακτοποίηση της κυρίας Μπριγκίτας Λεβή-Παπασταύρου της Linguaphone;


Σχολιάστε εδώ