Συζητήσεις ΑΝΤ1 με ΟΤΕ

Επικοινωνία ΑΝΤ1 με ΟΤΕ. Ο οργανισμός επεκτείνεται στην IPTV και αναζητεί περιεχόμενο το οποίο υπό προϋποθέσεις μπορεί να το παρέχει ο ΑΝΤ1. Η κρούση αυτή βέβαια γίνεται υπό το βάρος και των δημοσιευμάτων για την κατάθεση πρότασης ενδιαφέροντος από τον ΑΝΤ1 προς τη Forthnet. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν έγινε ως σήμερα και ο ΑΝΤ1 δηλώνει πως δεν ενδιαφέρεται, όμως στο περιθώριο του συνεδρίου των «Financail Times» για τη σύγκλιση ΜΜΕ και τηλεπικοινωνιών, σε δημόσια θέα, επί περίπου 10 λεπτά ο αντιπρόεδρος του ΑΝΤ1 Θοδωρής Κυριακού συζήτησε με τον πρόεδρο της Forthnet Παντελή Τζωρτζάκη.
Ο ΑΝΤ1 βέβαια προσανατολίζεται σε επενδύσεις εκτός των συνόρων, στο σύνολο των Μέσων με εξαίρεση τις εφημερίδες. Υπάρχουν διαβουλεύσεις με περίπου 12 εταιρείες πανευρωπαϊκής εμβέλειας στον χώρο της τηλεοπτικής παραγωγής, της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης και της καλωδιακής με στόχο ο όμιλος να καταλήξει σε 3 τελικές επιλογές.
Ο Θ. Κυριακού στην ομιλία του στο συνέδριο δήλωσε πως ο όμιλος ΑΝΤ1 θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία της σύγκλισης εστιάζοντας σε 3 περιοχές: Την παραγωγή και τη συγκέντρωση περιεχομένου, ενώ θα προσπαθήσει να «νομισματοποιήσει» το περιεχόμενο και τα brands με τη διανομή μέσω DTH, DTT, IPTV/VOD, Internet και άλλες ανερχόμενες πλατφόρμες. Το πλαίσιο των επενδύσεων του ομίλου δείχνει να έχει ως εξής: εταιρείες με ελκυστικές αποτιμήσεις και χρηματοδοτικές ανάγκες προκειμένου να αναπτυχθούμε της σύγκλισης, ευκαιρίες συγχώνευσης, μέγιστη αξιοποίηση της γνώσης στην τηλεοπτική μετάδοση και παραγωγή περιεχομένου και μεταφορά της στα ψηφιακά μέσα.


Σχολιάστε εδώ