Ο Κόντης ετοιμάζει αντεπίθεση στον Άρη

Σε δεινή θέση βρίσκεται από την Τετάρτη ο Γιάννης Κόντης, ειδικά μετά την ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννενα ότι απέκτησε τον Κώστα Μενδρινό. Ο παράγοντας του Άρη είχε προαναγγείλει την ένταξη του 25χρονου μέσου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, τις παραμονές των εκλογών στη Λέσχη και όπως ήταν φυσικό χρεώθηκε εξ ολοκλήρου την απώλειά του. Σε συνδυασμό με την τρομερή καθυστέρηση στις υποθέσεις Αμπρέου και Σμολάρεκ, ο Κόντης βρίσκεται στριμωγμένος, καθώς στις εξαγγελίες του στηρίχθηκε ουσιαστικά η προεκλογική εκστρατεία που οδήγησε στην απομάκρυνση του Σκόρδα από την προεδρία της ΠΑΕ Άρης.
Για να μη γίνει λοιπόν αυτός το κόκκινο πανί για τους φίλους της ομάδας, ο Κόντης ετοιμάζει τη μεταγραφική αντεπίθεσή του. Όπως λένε στη Θεσσαλονίκη, ακόμα και τον Μανουέλ Φερέρ επιστράτευσε για να βρει παίκτες, καθώς θέλει να δώσει άμεσα απαντήσεις σε όσους έχουν αρχίσει ήδη την κριτική.
Ο Κόντης θα επιδιώξει να κλείσει και δύο παίκτες από την ελληνική αγορά. Εξετάζει δύο περιπτώσεις Ελλήνων, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκονται και οι συζυτήσεις με τον Λεωνίδα Καπάνταη για την επιστροφή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


Σχολιάστε εδώ