Οι «Οικολόγοι» οφείλουν να μας πουν τις θέσεις τους

Αγαπητό «ΠΑΡΟΝ»,

Η λέξη «Οικολογία» ακούγεται πολύ καλή κι αυτό εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι για να προωθήσουν με τη βοήθεια των ΜΜΕ και των δημοσκοπήσεων ένα νέο κόμμα, τους «Οικολόγους-Πράσινους» του κ. Τρεμόπουλου.

Το κόμμα αυτό λέει ότι θα λύσει όλα μας τα προβλήματα. Ποιες όμως είναι οι θέσεις του;

Είναι θερμός υποστηρικτής ενός σχεδίου παρόμοιου με το κατάπτυστο Σχέδιο Ανάν, που θα οδηγούσε στην τουρκοποίηση ολόκληρης της Κύπρου.

Είναι υπέρ της μετονομασίας της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης σε τουρκική, που θα έκανε τη Θράκη Κόσοβο.Είναι υπέρ των θέσεων του Ουράνιου Τόξου για να ονομαστούν τα Σκόπια «Μακεδονία», να αποδεχθούμε την ύπαρξη «μακεδονικής» μειονότητας κ.λπ. Αυτά κι άλλα πολλά παρόμοια υποστηρίζουν οι «Οικολόγοι-Πράσινοι». Ό,τι μπορεί να βλάψει περισσότερο την Ελλάδα, ό,τι πιο ανθελληνικό υπάρχει, το υποστηρίζουν μετά μανίας! Θέλουν επίσης να μετονομαστεί η οδός Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ, για να τιμηθεί ο εφιάλτης 1,5 εκατ. Αρμενίων, 353.000 Ποντίων, εκατοντάδων χιλιάδων Κούρδων και πολλών άλλων! «Σφάξε με, αγά μου, ν’ αγιάσω»!

Έτσι θέλουν να λύσουν τα προβλήματα της Ελλάδας οι «Οικολόγοι-Πράσινοι», αλλά ο κόσμος δεν το ξέρει. Αν αυτά που υποστηρίζουν πραγματοποιηθούν, η χώρα μας θα φθάνει μέχρι τη… Μελούνα. Οπότε τι προβλήματα πια θα έχει;

Με εκτίμηση
Τακτικός αναγνώστης


Σχολιάστε εδώ