Κυριακή με τον πρωινό καφέ

Διευθύνων σύμβουλος στα ΕΛΤΑ αναλαμβάνει ο Σταμάτης Μαύρος, που ήταν επίτροπος στην Ιονική Τράπεζα. Πρόκειται για σωστή επιλογή!

***

Πολύ καλός ήταν ο Πρετεντέρης στη συνέντευξη που πήρε από τον Καραμανλή. Αλλά, ρε Γιάννη, ούτε μία ερώτηση για τα καυτά εθνικά μας θέματα; Για τον τούρκο διοικητή στο Στρατηγείο Λάρισας. Για την Κύπρο και το άνοιγμα των κεφαλαίων τον Δεκέμβριο, αν η Τουρκία δεν αναγνωρίσει την Κυπριακή Δημοκρατία, που είναι μέγα θέμα της Ευρώπης;

***

ΣΕ… πασαρέλα «δελφίνων» και υποψήφιων «δελφίνων» εξελίσσεται το Ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κ. Καραμανλής». Μετά τον Δημ. Αβραμόπουλο, την Ντ. Μπακογιάννη και τον Αντ. Σαμαρά, αύριο βράδυ (7 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Κάραβελ») οργανώνει εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Γ. Αλογοσκούφη. Θέμα: «30 χρόνια ευρωεκλογές». Στην ίδια εκδήλωση θα μιλήσουν ακόμη οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Κ. Πουπάκης (γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ) και Αλ. Πάλλη (γενική γραμματέας ΕΒΕΑ).

***

Δήμαρχοι, υπουργοί, υφυπουργοί, βουλευτές μας έχουν τρελάνει όλες αυτές τις μέρες με SMS στο κινητό για ομιλίες, εκδηλώσεις και για τις συγκεντρώσεις των αρχηγών τους. Έλεος. Δεν προλαβαίνουμε να ανοίγουμε μηνύματα και να σβήνουμε…

***

Επίσκεψη, αθόρυβη, στο υπουργείο Οικονομικών έκανε την περασμένη Παρασκευή ο Σουφλιάς. Και έμεινε κουβεντιάζοντας με τον Γιάννη Παπαθανασίου, πάνω από δύο ώρες… Τον ξενάγησε στα παλιά… λημέρια όπου στην αίθουσα συσκέψεων ήταν και η φωτογραφία του, τότε, το 1990, που ήταν «τσάρος» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ανέβηκαν τα χαρτιά του Γιάννη.

***


Σχολιάστε εδώ