Κρίνει πολλά ο Μάρκες στον Ηρακλή

Τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στον Ηρακλή ο Φερνάντο Μάρκες βαραίνουν περισσότερο από την προσφορά του στην ομάδα. Αλλά ο Ισπανός αποτελεί περιουσιακό στοιχείο των «κυανολεύκων» και ενδεχομένως ένα από τα σημαντικότερα. Γι’ αυτό και την έβγαλε λάδι όσες φορές προκάλεσε με τη συμπεριφορά του. Τα ψωμιά του Μάρκες, πάντως, τελειώνουν στη Θεσσαλονίκη. Ο Αντώνης Ρέμος προσπαθεί να βρει τον τρόπο για να επαναφέρει στο «Καυτανζόγλειο» τον Ζοέλ Επαλέ και η υπόθεση του Καμερουνέζου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το μέλλον του Ισπανού. Εάν πουληθεί ο Μάρκες, τότε οι «κυανόλευκοι» θα καλύψουν σημαντικό μέρος από τα χρήματα που απαιτούνται για την απόκτηση του Επαλέ. Σε διαφορετική περίπτωση, ο αφρικανός μέσος θα μείνει άπιαστο όνειρο με ορατό κίνδυνο να ενταχθεί σε άλλη ομάδα.

Η έλλειψη ουσιαστικού ενδιαφέροντος για τον Μάρκες προκαλεί ανησυχία στους «κυανολεύκους». Αλλά εξακολουθούν να αισιοδοξούν ότι έστω και αργά θα βρεθεί ομάδα από την Ιβηρική Χερσόνησο για να αποκτήσει τον ισπανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος χαραμίζει το ταλέντο του.

Προσωρινά, πάντως, ο πρόεδρος του «γηραιού» έχει κι άλλους… πονοκεφάλους μετά την ομαδική αποχώρηση τριών συμβούλων και την αρνητική απήχηση της ενέργειάς τους. Ο Ρέμος ωστόσο διαβεβαιώνει τους φίλους του Ηρακλή ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και στέλνει με κάθε ευκαιρία το μήνυμα πως «η ομάδα θα ‘ναι πολύ καλύτερη την επόμενη χρονιά».


Σχολιάστε εδώ