Καταγγέλλει τους υπονομευτές των έργων στο Πεδίον του Άρεως η υπερνομάρχης

Σε σχετική ανακοίνωσή της η κ. Μπέη τονίζει:

«Οι μάσκες έπεσαν. Μια ισχνή μειοψηφία που φέρει τον τίτλο “Πρωτοβουλία κατοίκων και αλληλέγγυων ενάντια στην ανάπλαση του Πεδίου του Άρεως” επιβεβαίωσε τον προβοκατόρικο ρόλο της, καταστρέφοντας την περίφραξη του χώρου όπου είναι σε εξέλιξη τα έργα ανάπλασης στο Πεδίον του Άρεως.

Δύο πολίτες που εδώ και μήνες κυριολεκτικά σαμποτάρουν την ανάπλαση του ιστορικού πάρκου που έχει δρομολογηθεί από την Υπερνομαρχία Αθηνών – Πειραιώς επιχειρούν να επιβάλουν τον δικό τους νόμο ενάντια στις απαιτήσεις, τις ανάγκες και το δικαίωμα της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων του Λεκανοπεδίου για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Οι δολιοφθορές των γνωστών αγνώστων την Κυριακή στον χώρο του Πεδίου του Άρεως ξεπέρασαν κάθε όριο, αποκαλύπτοντας τους βαθύτερους στόχους τους και τα άνομα συμφέροντά τους.

Ως υπερνομάρχης Αθηνών – Πειραιώς είμαι αποφασισμένη να εξαντλήσω κάθε νόμιμο μέσο, θα προχωρήσω ακόμη και σε μηνύσεις, προκειμένου να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα η ανάπλαση του Πεδίου του Άρεως, που θα δώσει μια νέα ανάσα στη ζωή των κατοίκων του Λεκανοπεδίου».


Σχολιάστε εδώ