Εκδήλωση Δημοτική Πρωτοβουλία ΑΘΗΝΑ SOS

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση των Αθηναίων σε συγκέντρωση την οποία διοργάνωσε η Δημοτική Πρωτοβουλία ΑΘΗΝΑ SOS, που συγκροτήθηκε πρόσφατα κυρίως από νέους ανθρώπους, προερχόμενους από τον χώρο της Δημοτικής Παράταξης του ΠΑΣΟΚ, την ευρύτερη Αριστερά και τον δημοκρατικό χώρο, οι οποίοι έχουν απογοητευθεί από τη στασιμότητα που επικρατεί στον δήμο και απαιτούν ουσιαστικές αλλαγές.

Στον χώρο της εκδήλωσης παρευρέθησαν πάνω από 300 άτομα, άνθρωποι όλων των πολιτικών αποχρώσεων, που επιζητούν επίλυση στα αδιέξοδα που δημιουργεί η μόλυνση του Περιβάλλοντος, η ανυπαρξία κοινωνικής πολιτικής και η σκληρή καθημερινότητα.

Εκ μέρους των διοργανωτών μίλησαν ο Γιώργος Αποστολόπουλος, διαμερισματικός σύμβουλος του πρώτου διαμερίσματος και η Σάντυ Μπιλιάνη, διαμερισματική σύμβουλος του τρίτου διαμερίσματος. Αναφέρθηκαν στα μεγάλα προβλήματα της Αθήνας, στους λόγους δημιουργίας της Πρωτοβουλίας και στους στόχους της, οι οποίοι είναι: Ανάληψη δράσεων για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και συγκρότηση κινημάτων γειτονιάς. Επισήμαναν επίσης την έλλειψη δυνατής αντιπολιτευτικής πολιτικής στον δήμο.

Είναι καιρός να υπάρξει ουσιαστική ανανέωση στη δημοτική παράταξη του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα. Νέα πρόσωπα υπάρχουν και μπορούν να αξιοποιηθούν. Ακούει κανείς;


Σχολιάστε εδώ