Ψάχνουν για μεγάλο 10άρι!

Η ενίσχυση της επίθεσης έχει ουσιαστικά επιτευχθεί στον Άρη, χάρη στις συμφωνίες που έγιναν με τους Αμπρέου και Σμολάρεκ. Όμως, για τη νέα διοίκηση των «κίτρινων» ως άμεση προτεραιότητα λογίζεται η απόκτηση κεντρικού μέσου με επιτελικές ικανότητες, ώστε να αξιοποιηθούν οι επιθετικοί. Από την ημέρα που αποχώρησε ο Βλάνταν Ίβιτς λόγω των διαφορών με τον Λάμπρο Σκόρδα, ο Άρης έμεινε δίχως παίκτη με τελική μεταβίβαση, διότι ούτε ο Τιάγκο Τζεντίλ μπόρεσε να σηκώσει το βάρος των απαιτήσεων ούτε ο Ρεγκέιρο αντεπεξήλθε στις προσδοκίες όσων επένδυσαν στην παρουσία του.

Μοιραία, λοιπόν, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε πρόβλημα στην ανάπτυξη και την αξιοποίηση των επιθετικών, οι οποίοι προσπαθούν μόνοι τους να δημιουργήσουν απειλητικές καταστάσεις για τους αντιπάλους τους. Αυτό το πρόβλημα προσπαθεί να λύσει ο Μαζίνιο.

Ο βραζιλιάνος προπονητής απέσπασε την έγκριση των διοικούντων να αναζητήσει επιτελικό χαφ ανεξαρτήτως κόστους, που να μπορεί να κάνει τη διαφορά από την πρώτη στιγμή. Κυρίως επειδή οι «κίτρινοι» ποντάρουν πολλά στην αναγνωρισιμότητά του και τις διασυνδέσεις του τόσο στην πατρίδα του όσο και στις υπόλοιπες χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Στον Άρη έχουν διαπιστώσει τις κινήσεις ενίσχυσης που κάνει ο ΠΑΟΚ. Κι επειδή δεν θέλουν να χάσουν για δεύτερη σερί χρονιά τη μάχη της Θεσσαλονίκης θα κάνουν υπέρβαση στον προϋπολογισμό, όπως προκύπτει και από τους παίκτες που επιχειρεί να προσεγγίσει ο Μαζίνιο.

Παράλληλα, οι «κίτρινοι» ποντάρουν πολλά και στον Παναθηναϊκό. Θεωρούν ότι οι καλές σχέσεις του Κόντη με τους «πράσινους» θα δώσουν στον Άρη τον πρώτο λόγο για κάποιους παίκτες που θα περισσεύουν στην Παιανία και μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των Θεσσαλονικέων.


Σχολιάστε εδώ