Σύνδρομο αυτοκτονίας

Αξιότιμε κύριε Διευθυντά,

Είναι βέβαια πολύ λυπηρό, αλλά όπως καθημερινά αποδεικνύεται ο κ. Κώστας Καραμανλής διακατέχεται από σύνδρομο αυτοκτονίας και το περιβάλλον του οφείλει να μεριμνήσει όσο είναι καιρός για τη θεραπεία του. Και το πράγμα δυστυχώς επείγει, διότι αντιθέτως με τους «Ιδανικούς αυτόχειρες που στο τέλος αναβάλλουν» εκείνος σπεύδει ακάθεκτος να πραγματοποιήσει κάθε αυτοκαταστροφική ιδέα που του περνά από το μυαλό.

Μόλις προχθές, όσοι νουνεχείς υπάρχουν στη ΝΔ βαυκαλίζονταν πως τώρα που το κόμμα βρίσκεται στην κατιούσα θα επέλεγε έναν έμπειρο και ικανό, κοινής αποδοχής, μαχητή, ώστε τοποθετώντας τον επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου να μεταβάλλει, αν μη τι άλλο, τους εκλογικούς συσχετισμούς. Αλίμονο, τον «έπιασε» πάλι η κρίση και για να σιγουρέψει την ήττα τοποθέτησε την κ. Γιαννάκου γεγονός που πανηγύρισαν οι αντίπαλοί του με αλαλαγμούς χαράς. Άγνωστο αν προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, θυμίζοντάς του πως πριν από δύο χρόνια οι εκλογείς τη μαύρισαν πατόκορφα.

Είχε διακηρύξει τότε ως υπουργός Παιδείας η κυρία, πως «όσοι διαφωνούν με τα έργα της, (δηλαδή με το βιβλίο της κ. Ρεπούση) ας μην ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία…». Και οι εκλογείς την έστειλαν σπιτάκι της. Ανασύροντάς την τώρα από τα Τάρταρα, δεν αυτοπυροβολείται μόνον, αλλά περιφρονεί και τους ψηφοφόρους του.

Μετά τιμής
Τεθλιμμένος συγγενής


Σχολιάστε εδώ