Σε Mega και Alter θα «βγει» ο Καραμανλης

Θα είναι οι πρώτες τηλεοπτικές εμφανίσεις του πρωθυπουργού ύστερα από ενάμιση χρόνο, δηλαδή από την περίοδο πριν από τις εθνικές εκλογές του 1997. Ως εκ τούτου, θα έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς θα κληθεί να απαντήσει σε σειρά ζητημάτων, που κυριάρχησαν στην επικαιρότητα των τελευταίων μηνών.

Οι δύο αυτές συνεντεύξεις εξηγούν, ενδεχομένως, και το γεγονός ότι τόσο ο Γ. Πρετεντέρης όσο και ο Ν. Χατζηνικολάου δεν θέλησαν να μετάσχουν στο προγραμματισμένο, για τις 28 Μαΐου, ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών. Ντιμπέιτ που φαίνεται ότι χάνει την αίγλη του, αφού σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές δεν θα πάρουν μέρος δημοσιογράφοι «πρώτης γραμμής» με την ανάλογη πείρα.

Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, από τον Alpha θα είναι ο Αντ. Σρόιτερ, από το Alter ο Ανδρέας Κωνσταντάτος, από τον ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη, από τον ΑNT1 ο Νίκος Ευαγγελάτος και το Μega, η Όλγα Τρέμη. Το ερώτημα είναι αν οι δύο τελευταίοι θα συμμετάσχουν, τη στιγμή που οι υπόλοιποι δεν είναι του δικού τους… διαμετρήματος. Επίσης, καταγράφηκαν οι αντιδράσεις των κομμάτων σχετικά με τον τρόπο που διεξάγεται το ντιμπέιτ, αλλά και του δημοσιογραφικού κόσμου για τον τρόπο επιλογής των δημοσιογράφων, που θα διατυπώσουν ερωτήσεις στους πολιτικούς αρχηγούς.


Σχολιάστε εδώ