Πρόταση συμβούλου στον Λάκη

Μόνο αν υπάρξουν μετοχικές ανακατατάξεις θα αποχωρήσει, ως φαίνεται, ο Λάκης Λαζόπουλος από τον Alpha. Διαφορετικά θα ανανεώσει για την επόμενη διετία τη συνεργασία του με το κανάλι, έχοντας να εξετάσει, μεταξύ άλλων, και την πρόταση του RTL για θέση συμβούλου στον Alpha, αλλά και ίσως και στον όμιλο. Ο Λάκης Λαζόπουλος όλο αυτό το διάστημα είχε συζητήσεις με Mega, ANT1 και ΣΚΑΪ, ακούγοντας τις προτάσεις των διευθυντών προγράμματος ή και των ιδιοκτητών των σταθμών, με τη δέσμευση να απαντήσει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος. Ταυτόχρονα όμως παρακολουθούσε τις εξελίξεις στον Alpha, με την «επιστροφή» Κοντομηνά στα της διοικήσεως, μετά και την ανακοίνωση απομάκρυνσης του Ρικ Σπίνερ. Η φράση άλλωστε που είχε πει στη συνέντευξή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ είναι: «Να δούμε τι θα κάνει η νέα διοίκηση», υπενθυμίζοντας πως το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος του Σεπτεμβρίου.

Το δώρο για την επισφράγιση της συνεργασίας είναι ίσως το νέο επεισόδιο των «Δέκα Μικρών Μήτσων», καθώς τα δικαιώματα της σειράς ανήκουν στον δημιουργό. Ο Λάκης Λαζόπουλος θα προσπαθήσει να παρουσιάσει στο κοινό πώς ζούνε σήμερα οι ήρωες της σειράς, 8 χρόνια μετά το τέλος της στο Mega. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της συνεργασίας του με τις Αττικές Εκδόσεις και τη Victory Media, ο Λάκης Λαζόπουλος σημείωσε με νόημα πως «η σειρά ακολουθεί τον δημιουργό της» χωρίς όμως να ανακοινώσει με ποιο κανάλι θα συνεργαστεί.

Του ίδιου, όπως δήλωσε, δεν του αρέσει αυτού του είδους η σεναριολογία. Το μυστικό για τη συνεργασία του Λ. Λαζόπουλου με τις Αττικές για τη διανομή του DVD με τους «Μήτσους» βρίσκεται στον χρόνο. Το Mega είχε για 7 χρόνια τα δικαιώματα εκτέλεσης, ενώ ο Λ. Λαζόπουλος, με δική του εταιρεία και ως δημιουργός είχε τα πνευματικά και τα συγγενικά δικαιώματα.

Ο σταθμός είχε τη δυνατότητα 3 μεταδόσεων και έδειξε δύο φορές τη σειρά. Μετά την παρέλευση του χρονικού διαστήματος, ο δημιουργός είχε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί μόνος του στη σειρά.


Σχολιάστε εδώ