Πολυμετοχικοί ιντερνετικοί «Πρωταγωνιστές»

Όχι ένας, αλλά πολλοί θα είναι οι πρωταγωνιστές στο Protagon.gr. Μέτοχοί του είναι δημοσιογράφοι, καθηγητές, συγγραφείς οι οποίοι γοητεύονται από τη συμμετοχή τους σε ένα νέο μέσο που δημιουργείται από την αρχή. Στόχος τους δεν είναι να δημιουργήσουν ένα ακόμη ενημερωτικό site, που θα ανταγωνιστεί αυτά που ήδη λειτουργούν, δεν σκοπεύει να είναι ανταγωνιστικό σε κανένα site εφημερίδας, γι’ αυτό άλλωστε και στο καταστατικό της εταιρείας δεν προβλέπεται, για ευνόητους λόγους, η ίδρυση εφημερίδας.

Στόχος τους είναι να δημιουργήσουν κάτι καινούργιο, ένα ηλεκτρονικό περιοδικό με επώνυμες συνεργασίες, προσωποκεντρική θεματολογία, σχόλια, βίντεο, φωτογραφίες και χρηστικές πληροφορίες, επιστημονικά νέα.

Η εταιρεία ονομάζεται Πρόταγκον – Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου και Εντύπων και το καταστατικό της προβλέπει την παροχή υπηρεσιών στον χώρο του internet.

Την αρχική ιδέα είχε ο Σταύρος Θεοδωράκης, όμως ρωτώντας για τις συνεργασίες προέκυψε η ιδέα της πολυμετοχικότητας. Στο σχήμα μετέχουν οι: Ρίκα Βαγιάνη, Ρέα Βιτάλη, Άννυ Βιτσέντζου, Γκέλη Βούρβουλη, Άλκης Γαλδαδάς, Κώστας Γιαννακίδης, Κατερίνα Γκίκα, Γιώργος Γραμματικάκης, Άρης Δαβαράκης, Σταύρος Θεοδωράκης, Τάκης Καμπύλης, Ηλίας Κανέλλης, Γκάζι Καπλάνι, Τατιάνα Καραπαναγιώτη, Γιάννης Κόντος, Γιάννης Κυφωνίδης, Αναστασία Λαμπρία, Ηλίας Μαμαλάκης, Αντώνης Πανούτσος, Λίνα Παπαδάκη, Νίνα-Μαρία Πασχαλίδου, Ανδρέας Πετρουλάκης, Σπύρος Στάβερης, Τάσος Τέλλογλου, Νίκος Φωτάκης και Μαρία Χούκλη. Το site σχεδιάζεται να βγει στον αέρα από τον Σεπτέμβριο.


Σχολιάστε εδώ