Πατρινά και… άλλα

Τα κομματικά στελέχη του νομού, εκτός
από μια συνεχή γκρίνια, βρίσκονται μπροστά σε μια πρόκληση και όλα θα κριθούν από τις οργανωτικές τους
ικανότητες. Οι ίδιοι λένε ότι διαθέτουν από δαύτες, αλλά το αποτέλεσμα μετράει!

Η συγκέντρωση πάντως που έκανε το ΠΑΣΟΚ δεν τους φοβίζει, γιατί δεν είναι δυνατόν να θεωρηθεί επιτυχημένη. Μάλιστα ακούγεται εντόνως ότι πολλοί Πατρινοί θύμωσαν από το γεγονός ότι ο Παπανδρέου έκανε λόγο για το θέμα των λαθρομεταναστών, όταν ο ίδιος ήταν επί σειράν ετών υπουργός Εξωτερικών και δεν έκανε απολύτως τίποτα. Και φυσικά όχι γιατί δεν ήθελε, αλλά γιατί δεν μπορούσε.

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι όσοι έρχονται στη χώρα μας από την Ασία καταστρέφουν τα διαβατήριά τους και ουδείς γνωρίζει την πραγματική χώρα προέλευσής τους. Συνεπώς δεν είναι δυνατόν το αρμόδιο υπουργείο να ξέρει σε ποια χώρα θα τους
επιστρέψει!

Οι πληροφορίες της στήλης λένε ότι αμέσως μετά τις εκλογές θα έλθει στην Πάτρα κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, που μοναδικό σκοπό θα έχει την πλήρη αναδιάρθρωση του κομματικού μηχανισμού και αυτό δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με πρόσωπα, αλλά κατά κύριον λόγο με τη λειτουργία των οργάνων και τις δομές του κομματικού μηχανισμού!

Μάλιστα, το ίδιο κλιμάκιο, του οποίου θα ηγείται ο γενικός διευθυντής του κόμματος, Μενέλαος Δασκαλάκης, πρόκειται να εξετάσει το ζήτημα των υποψηφίων δημάρχων, αφού, όπως ακούγεται, ένα τέτοιο ζήτημα δεν πρόκειται να μείνει σε εκκρεμότητα.


Σχολιάστε εδώ