Μαυρίστε τους!

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ… Χωρίς να πέσει τουφεκιά! Και για να μην κλαίμε, μας χρυσώνουν το χάπι. Προσφέρουν σαν περιτύλιγμα στη νέα άτακτη υποχώρησή μας, συνέπεια του φοβικού συνδρόμου που μας κατέχει μετά τον θάνατο του Ανδρέα, τη θέση του… επιτελάρχη του στρατηγείου του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη. Φιλιππινέζα του αμερικανού ή του τούρκου (και εκεί, γιατί κι αυτό κουβεντιάζεται) διοικητή θα είναι…

Με τις ευλογίες και τα χειροκροτήματα και της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ θα υποδεχθούν στη Λάρισα τον τούρκο διοικητή ΜΑΣ! Και δεν πρόκειται, δυστυχώς, για αστείο. Το ΠΑΣΟΚ, αρχικά επί Σημίτη, με υπουργό Άμυνας τον Άκη Τσοχατζόπουλο και μετά τον Γιάννο Παπαντωνίου, άνοιξε τη χαραμάδα και έγινε σήμερα… πορτάρα με τον υπουργό του Καραμανλή, τον Μεϊμαράκη. Και ήταν τόσο πολύ για το… καλό μας, που το κράτησαν επτασφράγιστο μυστικό. Έτσι μουλωχτά πήγε να περάσει. Και τώρα που βγήκε στον αέρα, άρχισαν να λένε ναι μεν, αλλά… Δεν φταίω εγώ, λέει ο Γιάννος, δεν καταλάβατε καλά, η κυβέρνηση. Πολιτικό είναι το θέμα, ισχυρίζεται η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, προσπαθώντας να κουκουλώσει τις τεράστιες ΔΙΚΕΣ της ευθύνες. Γιατί αν διαφωνείς και σέβεσαι τον εαυτό σου και τα γαλόνια που φοράς, παραιτείσαι.

Να δεχθούμε τις… καλοπροαίρετες απόψεις τους. Ότι είναι άμωμοι… Αν και τα γεγονότα άλλα δείχνουν. Η σιωπή τους, η απόδειξη. Ούτε μία δήλωση επίσημη δεν έκαναν που να διαψεύδει ότι αυτό το εθνικό έγκλημα συνετελέσθη με τη δική τους υπογραφή. Ούτε ο Καραμανλής ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου… ψέλλισαν κάτι.

Θεία τύχη ο κόσμος. Που αγωνιά για τούτη τη γη. Που χτυπάει η καρδιά του ελληνικά. Που επιμένει… παλιομοδίτικα. Κολλημένος στις αξίες που μας κληρονόμησαν όλες οι γενιές που μάτωσαν και θυσιάστηκαν για μας. Μπορούμε στις κάλπες των ευρωεκλογών να στείλουμε το δικό μας βροντερό «ΟΧΙ». Υποχρεωτικό, αν μέχρι τότε δεν δηλώσουν Καραμανλής και Παπανδρέου, ως κόμματα εξουσίας, ότι δεν υπάρχει περίπτωση τούρκος διοικητής σε ελληνικό έδαφος να διοικεί και να κατευθύνει τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Και να επιτρέπει στα τουρκικά αεροπλάνα, με το καπέλο του ΝΑΤΟ, να αλωνίζουν στο Αιγαίο, στον ελληνικό ουρανό.

Ή λένε «ΟΧΙ» καθαρά και ξάστερα ή, αλλιώς, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το δικό μας «ΟΧΙ»…

Για νέα δομή του ΝΑΤΟ μπορεί η Ελλάδα να συζητήσει από τη στιγμή που η Τουρκία θα βγει και θα πάρει πίσω το casus belli, τις άφρονες διεκδικήσεις της και χωρίς ήξεις αφήξεις θα αναγνωρίσει τα σύνορά μας και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα!

Κι αυτό θα πρέπει να είναι, κύριε Καραμανλή και κύριε Παπανδρέου και κύριοι αρχηγοί των άλλων κομμάτων, η ΚΟΚΚΙΝΗ γραμμή. Διαφορετικά πέστε μας να τα μαζεύουμε…


Σχολιάστε εδώ