Κόντρα για τον Σισκάουσκας!

Πήρε κεφάλι η ΤΣΣΚΑ στους τελικούς για το Πρωτάθλημα μπάσκετ της Ρωσίας χάρη στην επιβλητική εμφάνιση του Ραϊμούντας Σισκάουσκας! Ο Λιθουανός πρόσθεσε στο ενεργητικό του άλλο ένα ματς με σούπερ απόδοση και έβαλε σε σκέψεις τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Είναι σαφές ότι ο Σισκάουσκας αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης και ενδεχόμενη ένταξή του στους «ερυθρόλευκους» του Πειραιά θα τους ισχυροποιούσε στον μέγιστο βαθμό. Γι’ αυτό και σκέφτονται πολύ σοβαρά να προχωρήσουν στην καταβολή της ρήτρας για την αγορά του λιθουανού γκαρντ. Θεωρούν στον Ολυμπιακό πως εκτός από την αγωνιστική ενίσχυσή τους θα πετύχουν και ισχυρό επικοινωνιακό χτύπημα στον «αιώνιο» αντίπαλό τους, τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο έφυγε ο Σισκάουσκας και ακόμα αναζητούν τον αντικαταστάτη του.
Στην πρώτη συζήτηση που έκανε άνθρωπος της πειραϊκής ομάδας με τον εκπρόσωπο του Σισκάουσκας οι δύο πλευρές έδειξαν διάθεση να συνεργαστούν. Έστω και αν στην κουβέντα δεν μπήκαν σε νούμερα. Κι αυτό επιτρέπει στον Παναθηναϊκό να μπει «σφήνα» στην υπόθεση. Οι «πράσινοι», πάντως, δεν φαίνεται να θέλουν πραγματικά τον Σισκάουσκας. Όπως, άλλωστε, έχουν δείξει στο παρελθόν, όταν κάποιος βάζει το συμφέρον του πάνω από το «τριφύλλι» και αλλάζει ομάδα, τότε οι πόρτες κλείνουν ερμητικά και σπάνια ανοίγουν.
Η περίπτωση του Σισκάουσκας, βέβαια, έχει διάφορες ιδιαιτερότητες. Όπως ότι ο παίκτης αιφνιδιάστηκε από την κίνηση των Ρώσων να αγοράσουν πριν από δύο χρόνια το μπάι άουτ. Κι αυτό μπορεί να μετρήσει την κρίσιμη στιγμή. Προσωρινά, πάντως, οι «πράσινοι» θα μπουν στην υπόθεση μόνο και μόνο για να κάνουν δύσκολη τη ζωή των «ερυθρολεύκων» και να βάλουν εμπόδια στην ενδεχόμενη μετακίνηση του Σισκάουσκας στον Ολυμπιακό. Στην ίδια θέση με τον Λιθουανό, άλλωστε, αγωνίζεται ο Μιλένκο Τέπιτς της Παρτιζάν που τον θέλει ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό αντί του Κέτσμαν, ο οποίος λογικά θα επιστρέψει στο Βελιγράδι.


Σχολιάστε εδώ