Κατάθεση ψυχής από τον Κόκκαλη και πυροδότηση της… βόμβας!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συνηθίζει να καθορίζει τις εξελίξεις κάθε φορά που εκτίθεται στα ΜΜΕ, καθώς γνωρίζει άριστα το παιχνίδι της επικοινωνίας και η απόφασή του να μιλήσει λειτούργησε αυτόματα ως μηχανισμός αναζήτησης όσων σκοπεύει να πει στη συνέντευξη.

Ουσιαστικά, ο Κόκκαλης θα συνεχίσει από ‘κεί που είχε μείνει στην προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ όταν απείλησε με αποχώρηση εάν αποδοκιμαζόταν στη φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου. Από τους λιγοστούς, που έχουν καθημερινή επικοινωνία μαζί του, προέκυπτε ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα αναδείξει τη συμβολή του στην εγκαθίδρυση της «κόκκινης αυτοκρατορίας» και θα εξηγήσει τους λόγους που τον οδηγούν στο άνοιγμα της ΠΑΕ για να μπουν νέοι μέτοχοι.

Παράλληλα, θα εξαπολύσει μετωπική επίθεση στον Παναθηναϊκό με αφορμή τη διαρκή προσπάθεια των «πρασίνων» να αμφισβητήσουν τους τίτλους που κατέκτησε η ομάδα του Πειραιά. Επίθεση που θα ‘χει στόχο και την προσπάθεια που κάνουν οι παράγοντες του «τριφυλλιού» να εδραιώσουν τη δύναμή τους στα κέντρα λήψεως αποφάσεων.

Κάποιοι περιμένουν και την ανακοίνωση ηχηρής μεταγραφής, καθώς έχουν στο μυαλό τους ανάλογες κινήσεις του Κόκκαλη κάθε φορά που εκδίδονταν εισιτήρια διαρκείας μακράς περιόδου. Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για προσέγγιση του Ροναλντίνιο μπορεί να θεωρούνται από τους περισσότερους όνειρα θερινής νυκτός, αλλά στην ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωρίζουν πως πρέπει να ντύσουν στα χρώματα της ομάδας ένα μεγάλο όνομα του αθλήματος, καθώς υπάρχει τέτοιος όρος και από την εταιρεία ρωσικών συμφερόντων, Gazzprom, που ενδιαφέρεται να επενδύσει στους «ερυθρόλευκους». Οι Ρώσοι ζήτησαν την απόκτηση παίκτη διεθνούς ακτινοβολίας, καθώς γνωρίζουν ότι η απήχηση της επένδυσης στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα αποφέρει ανάλογα έσοδα και προσδοκούν στα κέρδη από τη δημιουργία ελκυστικού προϊόντος σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Φυσικά, η περίπτωση Ροναλντίνιο είναι εξαιρετικά δύσκολη. Αλλά δείχνει την πρόθεση του Κόκκαλη να χτυπήσει πιο ψηλά από ποτέ, ψηλότερα και από το επίπεδο του Ριβάλντο, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα σαν… συνταξιούχος, ανεξάρτητα από το αν έκανε τη διαφορά στο δικό μας πρωτάθλημα.


Σχολιάστε εδώ