Εγκαινιάσθηκε το πρώτο πρακτορείο ΟΠΑΠ με τη νέα εταιρική εικόνα

Την «άφιξη» της νέας εταιρικής εικόνας των πρακτορείων ΟΠΑΠ στην Ελλάδα υποδέχθηκαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΑΕ Χρήστος Χατζηεμμανουήλ, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και στελέχη της εταιρείας στην τελετή εγκαινίων του πρώτου πρότυπου πρακτορείου, το οποίο βρίσκεται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η διαδικασία της ενιαίας εταιρικής εικόνας, η οποία ξεκίνησε από την Κύπρο στα τέλη Μαρτίου, έχει στόχο την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του Οργανισμού και, πρωτίστως, τη βελτίωση της αισθητικής, της εργονομίας και της λειτουργικότητας των τόπων εξυπηρέτησης του κοινού.

Η νέα εικόνα αποτελείται από εξωτερική σήμανση με φωτεινές επιγραφές, επενδύσεις στις προσόψεις των πρακτορείων και ειδικό πάγκο συναλλαγής, ενώ η μελέτη των σχεδίων και των προδιαγραφών έγινε από την ΟΠΑΠ Υπηρεσιών ΑΕ, θυγατρική εταιρεία του ομίλου ΟΠΑΠ, σε συνεργασία και συμφωνία με τους πράκτορες σε Ελλάδα και Κύπρο.

«Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την υλοποίηση των αρχικών προτεραιοτήτων που ως διοίκηση είχαμε θέσει και που αφορούσαν στο τρίπτυχο ”σύγχρονη εταιρεία – ελκυστικά προϊόντα – αναβάθμιση και ποιότητα του δικτύου μας”. Η σημερινή ημέρα εγκαινιάζει τη νέα σχέση εταιρείας, πρακτόρων και κοινού. H νέα εικόνα είναι το σύμβολο της νέας προσέγγισης, που θέλει το πρακτορείο σύγχρονο, φιλικό προς τους εργαζόμενους και το κοινό και αυστηρά προσηλωμένο στις αρχές του υπεύθυνου παιχνιδιού. Μέσα από το τόσο εκτεταμένο, μοναδικό στην Ελλάδα, δίκτυο πρακτορείων μας, το κοινό της χώρας έχει πρόσβαση στην ελπίδα και την ψυχαγωγία που προσφέρουν τα παίγνιά μας», δηλώνει ο Χρήστος Χατζηεμαννουήλ.

Σημειώνεται ότι τα έσοδα του συγκεκριμένου πρακτορείου θα διατίθενται αποκλειστικά για τη χρηματοδότηση των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που η ΟΠΑΠ ΑΕ αναλαμβάνει στους άξονες του αθλητισμού, του πολιτισμού, του Περιβάλλοντος, της Υγείας και της Παιδείας.

Στο πλαίσιο αυτό, στο συγκεκριμένο πρακτορείο θα απασχολούνται υπάλληλοι της ΟΠΑΠ ΑΕ.


Σχολιάστε εδώ