Διαψεύδει ο Μάκης Παπαζήσης

Την εμπλοκή του ονόματός του στη διακήρυξη στήριξης του συνδυασμού Δημοσιογραφική Ενότητα που κατέρχεται στις προσεχείς εκλογές της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει ο συνάδελφος Μάκης Παπαζήσης. Ο κ. Παπαζήσης δηλώνει σαφώς πως ουδέποτε υπέγραψε τέτοια διακήρυξη ούτε ρωτήθηκε γι’ αυτό από κανέναν. Αναλυτικά η επιστολή:

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με έκπληξη είδα το όνομά μου να αναφέρεται σε λίστα εκλεκτών συναδέλφων που προσυπογράφουν διακήρυξη στήριξης του συνδυασμού Δημοσιογραφική Ενότητα κατά τις επικείμενες αρχαιρεσίες προς ανάδειξη νέου ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. Επειδή ουδέποτε υπόγραψα τέτοια διακήρυξη, ούτε ερωτήθηκα σχετικά από κανέναν, αλλά και κανέναν δεν εξουσιοδότησα προς τούτο, είμαι υποχρεωμένος να εκφράσω δικαιολογημένη απορία για το ποιος είχε αυτή τη φαεινή ιδέα και σε τι πραγματικά αποσκοπούσε.

Προς αποκατάσταση της ηθικής τάξης, αλλά και της δημοκρατικής ευαισθησίας που πρέπει να διακρίνει όλους μας, ας μου επιτραπεί να διατηρήσω για τον εαυτό μου το δικαίωμα της επιλογής του συνδυασμού που θα στηρίξω με την ψήφο μου, η οποία άλλωστε θεσμικά και εθιμικά είναι μυστική».


Σχολιάστε εδώ