Αυξάνουν το μπάτζετ λόγω Μπάγεβιτς

Μπορεί στη συζήτηση της περασμένης Δευτέρας μεταξύ του Νίκου Θανόπουλου και του Ντούσαν Μπάγεβιτς να μη βγήκε κάτι ουσιαστικό αναφορικά με το μπάτζετ της επόμενης περιόδου, αλλά μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ ο 61χρονος τεχνικός άκουσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ να του εξηγεί πως «μπορούμε τελικά να κάνουμε την υπέρβαση αν βρούμε τρόπο στη διάρκεια της σεζόν να καλύψουμε τα έξοδα».
Αρχικά οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδοθούν σε επικοινωνιακό ντεμαράζ για να αυξήσουν τα εισιτήρια διαρκείας. Ποντάρουν πολλά στα συγκεκριμένα έσοδα οι διοικούντες την ΑΕΚ, καθώς έχουν βιώσει τη σεζόν 2006 – 2007 όταν ακόμα και η απόκτηση του Ριβάλντο βγήκε από το ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας.
Από κει και πέρα, όμως, πολλά θα εξαρτηθούν από την είσοδο του «δικεφάλου» στους ομίλους κάποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Εάν επιτευχθεί ο στόχος, τότε το μπάτζετ θα αυξηθεί, καθώς η μεταμόρφωση της ομάδας από τον Μπάγεβιτς έπεισε και τους πλέον δύσπιστους ότι «με τις κατάλληλες προσθήκες και τη δουλειά του μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο». Κι αυτός είναι ο μεγάλος στόχος όλων στην ΑΕΚ, καθώς ο πρωταθλητής της επόμενης σεζόν θα περάσει απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με εγγυημένα έσοδα πάνω από 25 εκατ. ευρώ!


Σχολιάστε εδώ