Τα ερωτηματικά στον Άρη για Κόκε και Γκαρσία

Την απόκτηση δύο πρωτοκλασάτων επιθετικών προανήγγειλε την περασμένη Δευτέρα ο Γιάννης Κόντης στην προσπάθειά του να πείσει τα μέλη της Λέσχης Φίλων Άρη. Πρόκειται για τον Αμπρέου και τον Σμολάρεκ. Οι δύο παίκτες θεωρούνται πολυτέλεια για το ελληνικό Πρωτάθλημα και, ασφαλώς, κάθε ομάδα θα τους ήθελε στο δυναμικό της. Απόλυτα φυσιολογικά, λοιπόν, οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης κινήθηκαν για την απόκτησή τους. Υπάρχει, όμως, σημαντική λεπτομέρεια, την οποία αγνόησαν πολλοί κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης: ο Άρης διαθέτει στη δύναμή του τον Σέρχιο Κόκε και συνεπώς οι πρωτοκλασάτοι επιθετικοί του γίνονται τρεις. Αν προσθέσουμε και τον Κάμπορα, τότε μιλάμε για τέσσερις φορ, από τους οποίους μόνο ο τελευταίος έχει δείξει ότι μπορεί να αντέξει τον πάγκο.
Η αναγγελία απόκτησης του Σμολάρεκ και του Αμπρέου προκάλεσε ερωτήματα στον κόσμο του Άρη. Όχι, βέβαια, στους οργανωμένους που στηρίζουν τον Κόντη, αλλά στον απλό κόσμο που αδυνατεί να πιστέψει ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης κινείται για παίκτες που παίζουν σε θέσεις, οι οποίες μοιάζουν καπαρωμένες από αγαπημένα παιδιά της εξέδρας.
Διότι κάτι ανάλογο ακούγεται και για τη θέση του αμυντικού μέσου. Εκεί, δηλαδή, που αγωνίζεται ο Νάτσο Γκαρσία. Είναι φυσικό, λοιπόν, να έχουν αρχίσει να ζώνουν τα φίδια τους φίλους του Άρη μήπως και πουληθούν κάποια από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της ομάδας για να έρθουν κάποιοι άλλοι στη θέση τους, μόνο και μόνο για επικοινωνιακούς λόγους.


Σχολιάστε εδώ