Προβληματισμός για Ίβιτς στον ΠΑΟΚ

Μπορεί όλα τα φώτα της δημοσιότητας και οι γκρίνιες να επικεντρώθηκαν στον Πάμπλο Γκαρσία, αλλά η συμπεριφορά του Ουρουγουανού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αποτέλεσε βούτυρο στο ψωμί όσων θέλουν να προχωρήσουν στην αντικατάσταση του οξύθυμου παίκτη. Υπάρχουν, μάλιστα, αρκετοί στην Τούμπα που θεωρούν επιβεβλημένη την απόκτηση κι άλλου αμυντικού μέσου, με εμπειρία και περισσότερες παραστάσεις από εκείνες του Φωτάκη και του Αμπουμπακαρί. Ο Μπασινάς αποτελεί μία από τις επιλογές, όπως γράψαμε τις προάλλες, ενώ τις τελευταίες ημέρες ο Βρύζας συζητά με παίκτες από τη Λατινική Αμερική.
Αλλά πέρα από τον Πάμπλο Γκαρσία, στον ΠΑΟΚ πονοκεφαλιάζουν και με άλλους ποδοσφαιριστές και κυρίως τον Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος εμφανίζεται ιδιαίτερα νευρικός και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Αλλά και αγωνιστικά δεν φαίνεται να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ειδικά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ίβιτς έκανε απανωτά λάθη που από σύμπτωση δεν κόστισαν στην ομάδα του, ενώ και στο γκολ του Καραγκούνη ήταν από τους παίκτες που τον μάρκαραν με τα μάτια.
Ο Σάντος, βέβαια, ούτε που σκέφτεται να αφήσει τον Ίβιτς εκτός ενδεκάδας. Αλλά είναι βέβαιο ότι την επόμενη σεζόν ο Σέρβος δεν θα ‘χει εξασφαλισμένη θέση στο βασικό σχήμα. Σε αντίθεση με τον Βερόν, ο οποίος κέρδισε πόντους στην εκτίμηση του Σάντος με την απόδοσή του και κυρίως τη συμπεριφορά του στη Λάρισα, όταν ακόμα και στις κλωτσιές των αντιπάλων του κράτησε την ψυχραιμία του και έδειξε ότι βάζει το συμφέρον της ομάδας του πάνω από το δικό του.


Σχολιάστε εδώ