Πάει για μεγάλα κόλπα ο Ρέμος στον Ηρακλή

Η μεσολάβηση του Όλεγκ Προτάσοφ στην απόκτηση του Νικολάε Ντίκα υπήρξε καταλυτική, αλλά φαίνεται πως στον Ηρακλή έχουν αλλάξει και άλλα πράγματα πέρα από την πρόσληψη του ουκρανού τεχνικού. Ο Αντώνης Ρέμος δείχνει διάθεση να στηρίξει οικονομικά τις επιλογές του προπονητή για να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα, ικανή να διεκδικήσει την έξοδό της στις διεθνείς διοργανώσεις αντί να μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Στη Θεσσαλονίκη υποστηρίζουν ότι ο Ρέμος συμφώνησε με επιφανή επιχειρηματία να μπει στην ΠΑΕ και να συνεισφέρει οικονομικά, ώστε να γίνουν οι κατάλληλες μεταγραφές. Υπάρχει, βέβαια, και η απλή εξήγηση: Ο πρόεδρος του «γηραιού» επενδύει στην ομάδα όλα τα έσοδα από χορηγίες και τηλεοπτικά δικαιώματα, για να τη δει να επιστρέφει σε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Γι’ αυτό και επιμένει στην προσπάθεια να πείσει τον Οκκά να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο Κύπριος, βέβαια, εκφράζει αντιρρήσεις για οικονομικούς λόγους, αλλά ο Ρέμος ανεβάζει διαρκώς την προσφορά του, δείγμα ότι δεν σκέφτεται τα χρήματα.


Σχολιάστε εδώ