Η Αθήνα απέκτησε το παλάτι της

Τα επίσημα εγκαίνια που έγιναν την Τρίτη ανέδειξαν μοναδικά τις διαστάσεις και τις δυνατότητες των εγκαταστάσεων του εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου Metropolitan Expo.

Το Metropolitan Expo αποτελεί κινητήριο δύναμη για την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας αλλά και της ελληνικής οικονομίας συνολικά.

Και αυτό επεσήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης κόβοντας την κορδέλα: «Το Metropolitan Expo αποδεικνύει ότι μπορούμε να αποκτήσουμε υπερσύγχρονες υποδομές και να διεκδικήσουμε μια νέου τύπου ανάπτυξη, που βασίζεται στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, στην ανταπόκριση στις σύγχρονες επιχειρηματικές ανάγκες, αλλά και στην εδραίωση σε νέες δραστηριότητες, όπως ο συνεδριακός και εκθεσιακός τουρισμός.

Ένα κέντρο, που αναδεικνύει την Ελλάδα σε κέντρο επιχειρηματικής δραστηριότητας και σημείο συνάντησης για χιλιάδες επιχειρηματίες και εκθέτες από όλο τον κόσμο».

Το Metropolitan Expo, μέσα στους τρεις πρώτους μήνες λειτουργίας του, έχει ήδη φιλοξενήσει πολλές από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της Ελλάδας, ενώ ο προγραμματισμός του για τον υπόλοιπο χρόνο περιλαμβάνει τη φιλοξενία σημαντικών εκθεσιακών γεγονότων διεθνούς ενδιαφέροντος.

Ο κ. Χρήστος Κοπελούζος, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Athens Metropolitan Expo AE, καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους, τόνισε ότι με το Metropolitan Expo η Αθήνα θα μπορέσει να κάνει αισθητή την παρουσία της στα διεθνή και εγχώρια εκθεσιακά δρώμενα και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το νέο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο θα αποτελέσει πεδίο δράσης για την άνθηση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Εκπροσωπώντας τους μετόχους της Athens Metropolitan Expo στα εγκαίνια υποδέχθηκαν τους καλεσμένους οι κ. Αλέξης Λαγουδάκης και Γιώργος Τσαούσογλου της ΡΟΤΑ, ο κ. Σάκης Καλλιτσάντσης της REDS, ο κ. Γεώργιος Παπαγεωργίου της Lamda Development, ο κ. Νικόλαος Γεραρχάκης της J&P ΑΒΑΞ, και ο κ. Αντώνιος Πίκουλας, εκδότης της εφημερίδας «Αξία».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι κλαδικών φορέων αλλά και επιχειρηματίες και στελέχη του κλάδου οργάνωσης εκθέσεων και συνεδρίων.

Καλύπτει 160.000 τ.μ.!

Το Metropolitan Expo είναι το αρτιότερο εκθεσιακό κέντρο της χώρας μας και εκτείνεται σε 160.000 τ.μ. στον χώρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Οι διεθνών προδιαγραφών εγκαταστάσεις και η εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού του καθιστούν το Metropolitan Expo ιδανική επιλογή για διεθνή συνέδρια, ημερίδες, σεμινάρια, συμπόσια, εταιρικές παρουσιάσεις, ομιλίες, διασκέψεις και επιστημονικές συναντήσεις, ακόμα και γυρίσματα διαφημιστικών σποτ, τηλεοπτικών προγραμμάτων και κινηματογραφικών ταινιών.

Επιπλέον, λόγω της προνομιούχου θέσης του που του εξασφαλίζει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς και χώρους πάρκινγκ, το Metropolitan Expo αποτελεί την καλύτερη λύση για εκδηλώσεις μαζικής προσέλευσης, όπως αθλητικές συναντήσεις, μουσικές εκδηλώσεις, βραβεύσεις και φεστιβάλ.


Σχολιάστε εδώ