Ήμαρτον…

Τελικά, η ομάδα, που τη χαρακτηρίζουν ΑΕΚάκι, τους έκανε να παραμιλάνε και να τσακώνονται στον ΠΑΟ. «Θα σας κρεμάσω τα παπούτσια», χα, χα, χα, χα!

Σιγά, βρε άνθρωπε του Θεού, σιγά! Δεν φταίνε μόνον οι παίκτες! Ποιος τους έφερε δηλαδή στην ομάδα; Ο «φούφουτος»; Από την άλλη, δεν κατάλαβα πώς και υποτιμάς έτσι τον αντίπαλο! Για σας, δηλαδή, η ΑΕΚ ή το ΑΕΚάκι δεν συγκρίνεται με τη «μεγάλη» Πανάθα; Τόσο μικρή ομάδα είναι αυτή η ΑΕΚ; Και γιατί μέχρι στιγμής δεν έχετε καταφέρει να τη νικήσετε, για φέτος, και κινδυνεύετε να πάτε στο ΟΥΕΦΑ από αυτήν την «ομαδίτσα» της Νέας Φιλαδέλφειας, ε; Να σας πω! Ρίξτε λίγο χαμηλότερα τον εγωισμό, επιτέλους!

Ήμαρτον για το γεγονός ότι έφτασε στο σημείο αθλητική εφημερίδα προσκείμενη στην ομάδα σας την επομένη του παιχνιδιού, να γράψει υποτιμητικό- κατά την άποψή μου- τίτλο για παίκτη της ΑΕΚ! Κάντε ρε συνάδελφοι αυτοκριτική για την ομάδα που υποστηρίζετε ώστε να δείτε αν έχει τέτοιον παίκτη όπως αυτός που «υποβιβάσατε» με τον τίτλο αυτόν! **** Ο «τίγρης» άφησε αναπάντητη την κουβέντα του Γ. Βαρδινογιάννη: «Αν θες την άποψή μου, καλή η χορηγία, κάν’ την, αλλά μέχρις εκεί». Ναι, επιχειρηματικά μπορεί να είναι ασύμφορη η ομάδα. Αλλά η ΑΕΚ δεν είναι επιχείρηση. Είναι ιδέα… Και δεν ξέρω τι σημαίνει «ζεστός» ή «κρύος»… Εγώ, ο φίλαθλος ΑΕΚτζής, είμαι επί 14 χρόνια παγωμένος… Όχι μόνον κρυωμένος, αλλά… παγωμένος μίστερ.

Ο Κυρ-ενωσίτης


Σχολιάστε εδώ