τα άνθη του κακού

cΕίπε κάτι άσχετο περί διαφθοράς ο Παπούλιας και δυο μέρες τα ΜΜΕ έλεγαν για «βαρυσήμαντη παρέμβαση». Έτσι και φταρνιστεί θα πουν ότι… επίκειται τσουνάμι!
DΕκεί φθάσαμε… Να κάνει κηρύγματα πολιτικής ηθικής ο Βουλγαράκης. Κάτι τέτοια πάντως, έλεγε κι η Έφη Θώδη και τώρα νοσηλεύεται.
cΔεν βλέπει λόγο να παραιτηθεί ο Παυλίδης. Σωστά, άλλωστε ο Μανούσης δεν κατήγγειλε εκείνον για εκβιασμό, αλλά τον Ν. Σφακιανάκη.
DΕνώ οι 146 ψήφοι στη Βουλή δεν ήταν για την παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο, αλλά για τον… διαγωνισμό της Γιουροβίζιον.

cΑποκαλύπτεται τώρα ότι επί ΠΑΣΟΚ είχαν δοθεί «μίζες» για την αγορά τρόλεϊ. Τι άλλο μένει να δούμε; Σκάνδαλο με την προμήθεια τρικύκλων;

DΚατά τον Πάγκαλο, ότι ο Τσουκάτος πήρε λεφτά από τη Ζήμενς και τα πήγε στο ΠΑΣΟΚ, δεν είναι αδίκημα. Αλλά; Εβδομάδα Ελληνικής Μόδας στο Αιγάλεω;

cΚατά συνέπεια δεν πρέπει να διωχθεί για δωροληψία, αλλά να τιμηθεί διότι προωθεί την τέχνη της κηπουρικής στη Β΄ Αθηνών.

DΔεν είναι απαραίτητο κ. Σουφλιά να πείτε όλη την αλήθεια στον λαό για την οικονομία. Αρκεί η μισή και δέκα εκατ. θα φύγουν μετανάστες.

cΜέτρα με… φαντασία, ζητά η Ντόρα. Ήτοι παίρνεις τα μέτρα και στη συνέχεια κάθεσαι και φαντάζεσαι ότι αποδίδουν.

DΜέχρι τώρα το ΠΑΣΟΚ έχει ζητήσει πέντε εξεταστικές και καμιά δεκαριά προανακριτικές, αλλά κατά τα λοιπά… δεν τροφοδοτεί τη σκανδαλολογία.

cΑν την τροφοδοτούσε δηλαδή, τι άλλο θα έκανε; Εκτός από συλλήψεις θα έστηνε και δικαστήρια.

DΑνησυχούν, λέει, σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με τους ψηφοφόρους που θα απέχουν από τις ευρωεκλογές. Και δηλαδή, θα ήθελαν να πάνε να ψηφίσουν;

cΌταν ξέρεις ότι το θέμα της γρίπης το χειρίζεται προσωπικά ο Αβραμόπουλος, νιώθεις μια σιγουριά όσο να ʼναι, ε;

DΑν μάθει η διαφθορά ότι σχεδιάζει μέτρα εναντίον της ο Γιωργάκης, θα… παραιτηθεί από μόνη της να γλιτώσει το ρεζιλίκι.

cΥπέρ του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων και ο Στ. Μάνος. Δεν είναι ότι τα έχει χαμένα, απλώς τα… έχει χάσει εντελώς.

DΤα Σκόπια στήνουν ανδριάντα του Μέγα Αλέξανδρου κι εδώ ούτε γάτα ούτε ζημιά. Ενώ αν το έκανε ο Ψωμιάδης θα τον έλεγαν «εθνικιστή του κερατά»!

cΤην κάθοδό του στις ευρωεκλογές με τη Δράση ανακοίνωσε ο Μάνος. Επιβεβαιώνοντας τους… φόβους του τσίρκο «Μεντράνο». Ότι αυτήν τη σεζόν θα έχει ανταγωνιστή.

DΣτη δε σχετική εκδήλωση έδωσε το παρών το ζεύγος Αθερίδη – Καρύδη, που πρωταγωνιστεί στο σίριαλ «Φίλα τον βάτραχό σου» (…να γίνει ευρωβουλευτής ο μπατζανάκης της θείας Φωτούλας).

cΓια το «δωράκι» της Ζήμενς στο ΠΑΣΟΚ μέσω Τσουκάτου κάνει πως δεν άκουσε ο Σημίτης. Προφανώς, όταν ο Θόδωρος κουβαλούσε τις μαύρες σακούλες εκείνος… διάβαζε.

DΆλλωστε, μέχρι 1 εκατ. ευρώ είναι φιλοδώρημα, τα 2 μπουρμπουάρ, ενώ από 5 και πάνω λογίζονται ως οδοιπορικά.

cΈτσι και ο Κακλαμάνης δεν τακτοποιήσει το θέμα του γηπέδου του ΠΑΟ, στις επόμενες εκλογές τον βλέπω… υποψήφιο δήμαρχο Παταγονίας.

DΣαράντα τέσσερις νεκροί στην Τουρκία από επίθεση σε γαμήλια τελετή. Άλλη μια απόδειξη ότι… ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα!

Με βεγγαλικά υποδέχθηκαν στη Σύμη τον Παυλίδη. Παραδόξως δεν τον πέτυχε κανένα (…αλληλεγγύη μεταξύ συναδέλφων!).

Ο Άρης κόβει μαθήματα, καταργεί τις εξετάσεις. Αν απαγορεύσει και τα σχολεία κάτι μπορεί να γίνει.

Να μείνει ανοιχτή η Βουλή και το καλοκαίρι ζητεί ο Καρατζαφέρης. Γιατί όχι δηλαδή, από τη στιγμή που θα δουλεύει το «Ποσειδώνιο»…


Σχολιάστε εδώ