Πιέσεις στον Σκόρδα για να αποσυρθεί!

Κι ενώ η αντιπολίτευση έχει καταρτίσει το ψηφοδέλτιο που θα διεκδικήσει την ψήφο των μελών, ο Λάμπρος Σκόρδας κρατάει κλειστά τα χαρτιά του. Από το περιβάλλον του διοχετεύεται ως εξήγηση η επιθυμία του να αιφνιδιάσει τους αντιπάλους του, αλλά από την πλευρά των οργανωμένων δίνεται ως ερμηνεία στην καθυστέρηση ότι «δεν μπορεί να βρει άτομα να τον πλαισιώσουν επειδή ξέρουν ότι τους θέλει για “γλάστρες”».

Το επεισόδιο της περασμένης Δευτέρας επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά ότι από ʼδώ και πέρα δεν υπάρχει περίπτωση συμβίωσης Σκόρδα και οργανωμένων οπαδών. Γιʼ αυτό και άτομα από το στενό περιβάλλον του σημερινού προέδρου τον πιέζουν να αποσύρει την υποψηφιότητά του «για να εκτεθούν και να αντιληφθούν το λάθος τους». Αλλά είναι σαφές ότι ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση, οι οργανωμένοι σχεδιάζουν να κλείσουν διά παντός την πόρτα στον Σκόρδα, στον οποίο, όπως τονίζουν «δεν πρόκειται να συγχωρέσουμε τη διαρροή της πληροφορίας πως οι διαφορές μας δημιουργήθηκαν επειδή εμείς θέλουμε να κάνουμε κουμάντο στο νέο γήπεδο».

Οι ζυμώσεις για το νέο συμβούλιο του Άρη θα κορυφωθούν σήμερα, αν και με τη στάση που κράτησαν οι λατινοαμερικανοί παίκτες, τα ψωμιά του Σκόρδα μοιάζουν να λιγοστεύουν. Γιʼ αυτό, άλλωστε, τους έβγαλαν μπροστά όσοι τους επηρεάζουν και τάχθηκαν υπέρ των οργανωμένων οπαδών. Η μοναδική περίπτωση να αλλάξει η κατάσταση αφορά στην προοπτική να κλείσει ο νυν πρόεδρος μεγάλο προπονητή και πρωτοκλασάτο παίκτη. Κάτι που ακόμα δεν έχει καταφέρει, αλλά προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται το τελευταίο 48ωρο.


Σχολιάστε εδώ