Πατρινά και… άλλα

Οι ίδιοι κύκλοι ισχυρίζονται ότι μετά τις ευρωεκλογές η Τοπική Οργάνωση θα εισαχθεί στο… χειρουργείο. Και αυτό ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Οι λόγοι που έχουν οδηγήσει την ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος σε ηχηρές καρατομήσεις στην Αχαΐα είναι μάλλον πολύ απλοί.

Τα κομματικά στελέχη στην περιοχή, όταν δεν αλληλομαχαιρώνονται, σφάζονται! Και εκτός αυτού, τα τελευταία χρόνια δεν έχουν τίποτα να επιδείξουν από απόψεως έργου.

Είναι προφανές ότι η Ρηγίλλης δεν έχει τη διάθεση να ανεχθεί περισσότερο την προβληματική κατάσταση στον νομό. Φυσικά όλα αυτά δεν είναι καινούργια. Πολύ μεγάλη ευθύνη φέρουν και παλαιότερα στελέχη, που δεν άφησαν να αναπτυχθεί το υγιές κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή. Οι παλαιοκομματικοί Ναπολέοντες, οι δεινόσαυροι που κατασπάραξαν ό,τι νέο και διαφορετικό.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πουλήθηκε και η παραδοσιακή εφημερίδα «Πελοπόννησος». Οι τοπικοί παράγοντες της Δεξιάς δεν έχουν πλέον δυνατότητα πρόσβασης στη νέα ιδιοκτησία. Ενδεχομένως τα πράγματα να αλλάξουν στο τέλος του 2009, όταν οι κ. Λάλας και Πανόπουλος αναλάβουν οριστικά το management.

Όλα αυτά θα κριθούν τους αμέσως επόμενους μήνες. Οι εξελίξεις βέβαια δεν θα είναι αυτόματες. Ο γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας έχει αναλάβει την ευθύνη για τις διορθωτικές κινήσεις…


Σχολιάστε εδώ