Μόνο όσες καθαρίστριες πληρώνουν έχουν… ελπίδες!

Εξακολουθεί να αξιώνει διάφορα ποσά, που φθάνουν μέχρι και τα 800 ευρώ το… κεφάλι (!), ο εργατολόγος δικηγόρος Χρήστος Νικολουτσόπουλος, ο οποίος ως γνωστόν υπήρξε επίσημος νομικός σύμβουλος της ΓΣΕΕ και βρέθηκε στον Κορυδαλλό κατηγορούμενος για εκβίαση στην πολύκροτη υπόθεση Ζαχόπουλου – Τσέκου!

Όπως είχε γράψει το «Π» πριν από περίπου έναν χρόνο, ο δικηγόρος αντί να συμπαρίσταται στους εργαζόμενους για να τους βοηθήσει ως νομικός της ΓΣΕΕ, το κάνει για… ίδιον όφελος, αφού για να διεκπεραιώσει υποθέσεις τους αξιώνει διάφορα ποσά!

Συγκεκριμένα, για να διεκδικήσει ποσά που δικαιούνται οι καθαρίστριες σχολείων και να αναγνωρίσει χρόνια υπηρεσίας τους τις έβαλε και του υπέγραψαν έντυπα που τον διόριζαν εκπρόσωπό τους για να μπορεί να διεκδικήσει τα χρήματά τους. Το ίδιο κάνει και τώρα, αφού με έγγραφα που απέστειλε στις 23/3/09 στις ενδιαφερόμενες τις πληροφορεί πότε θα εκδικαστούν οι αγωγές που υπέβαλε για λογαριασμό τους για να πάρουν αναδρομικά. Τις καλεί όμως να του στείλουν συμπληρωμένο έντυπο για να προχωρήσει…

Αναφέρει μάλιστα πως θα ασχοληθεί με τις περιπτώσεις μόνο όσων του έχουν αναθέσει να τις εκπροσωπήσει και όχι με όλες, άσχετα αν είναι ίδιες όλες οι υποθέσεις. Δηλαδή ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΓΣΕΕ ασχολείται μόνο με όσες εργαζόμενες έχουν υπογράψει έγγραφο που του αναθέτουν την περίπτωσή τους, επειδή μόνο από εκείνες έχει να παίρνει χρήματα!

Με νομικούς όμως που ασχολούνται κυρίως με την… πάρτη τους δεν μπορεί να πάει μπροστά το συνδικαλιστικό κίνημα. Γι’ αυτό έχει φτάσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα και δεν… συγκινεί κανέναν εργαζόμενο…


Σχολιάστε εδώ