Καιροφυλακτεί ο ΠΑΟΚ για Μπασινά

Τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας Άγγελο Μπασινά προσπαθούν να πείσουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα με τον «δικέφαλο». Ο Θοδωρής Ζαγοράκης εκτιμά ιδιαίτερα τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Έστω και αν ο Φερνάντο Σάντος προτιμά ξεκάθαρα τον Κώστα Κατσουράνη, για τον «Ζαγόρ» ο Μπασινάς διαθέτει ηγετική φυσιογνωμία και μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό συνδετικό κρίκο άμυνας και μεσαίας γραμμής, αλλά κυρίως μπορεί να αποτελέσει έναν προπονητή μέσα στο γήπεδο. Παρά τη σαφέστατη προτίμησή του στον «Κατσούρ» και ο Σάντος ξέρει ότι με την προσθήκη του Μπασινά θα ανέβει η ποιότητα της ομάδας του. Γιʼ αυτό και αποδέχθηκε την επιθυμία του προέδρου να κάνει την προσπάθεια για την απόκτηση του έμπειρου μέσου.

Φυσικά, η περίπτωση του Μπασινά μόνον εύκολη δεν είναι. Ξέρει, άλλωστε, ο πρόεδρος του «δικέφαλου» ότι το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μπασινάς με την Πόρτσμουθ είναι ισχυρό. Αλλά ποντάρει στο γεγονός ότι οι Άγγλοι δεν πλήρωσαν για την απόκτησή του. Έτσι, μπορούν υπό πίεση να απελευθερώσουν τον παίκτη, ο οποίος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα, όπου μόνο στον ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει, καθώς θεωρείται ανεπιθύμητος για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ένα άλλο «αγκάθι» στην επιθυμία του Ζαγοράκη να πάρει στην Τούμπα τον Μπασινά αφορά στην αγάπη που τρέφει ο κόσμος για τον Πάμπλο Γκαρσία. Η απόκτηση του αρχηγού της Εθνικής, θα σηματοδοτήσει αυτόματα «διαζύγιο» με τον Ουρουγουανό κι αυτό είναι κάτι που δεν θέλουν οι φίλοι του «δικέφαλου».


Σχολιάστε εδώ