Δίνουν χρυσάφι στον Μπουρούση

Μπορεί με όσα συνέβησαν στο Βερολίνο να έχασε ο Γιάννης Μπουρούσης ένα ισχυρό διαπραγματευτικό ατού, όπως θα ήταν ενδεχόμενο ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, αλλά ο διεθνής σέντερ εξασφάλισε το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό. Το μέτωπο που άνοιξε ο Καρδιτσιώτης με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού τον έκαναν ήρωα στα μάτια των «ερυθρολεύκων». Τρανή απόδειξη αποτελούν τα πρώτα μηνύματα που έφτασαν στην πειραϊκή ΚΑΕ από πρωτοκλασάτους συνδεσμίτες: «Κρατήστε τον Μπουρούση στον Ολυμπιακό», απαιτεί ο κόσμος και όπως είναι φυσιολογικό το ίδιο σκέφτονται και οι διοικούντες την ομάδα.

Ακόμα και οι παράγοντες, άλλωστε, σχολίαζαν με τα καλύτερα λόγια την αυταπάρνηση που έδειξε ο παίκτης στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό όταν αγωνίστηκε εξουθενωμένος από πυρετό και έφτασε στο σημείο να παλεύει μόνος του με τους ψηλούς του «τριφυλλιού», που έκαναν πάρτι όταν έβγαινε από το παρκέ.

Θετική εισήγηση για την παραμονή του Μπουρούση έκανε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Οι πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να καταθέτουν στον Θεσσαλό τη μεγαλύτερη πρόταση που έκαναν σε έλληνα παίκτη. Αν σκεφτεί κανείς ότι στον αρχηγό της ομάδας, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, δίνει η ΚΑΕ 5,2 εκατ. ευρώ για 4 χρόνια, όταν οι «πράσινοι» του πρόσφεραν γύρω στα 4.8 εκατ. για 3 χρόνια, τότε ασφαλώς στον Μπουρούση μπορούν να δοθούν γύρω στα 6 εκατ. ευρώ για επέκταση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές για το ίδιο διάστημα, δηλαδή, για 4 χρόνια.


Σχολιάστε εδώ