ψιλά γράμματα

kkk Συζητούν από κοινού Λάλας και Τριανταφυλλόπουλος για το αν θα συνεργαστούν από τον Σεπτέμβριο στην έκδοση μιας εφημερίδας. kkk Ο χώρος των δωρεάν εφημερίδων είναι προνομιακός, καθώς φαίνεται, σύμφωνα και με την τελευταία μέτρηση αναγνωσιμότητας. Όσο θα βαθαίνει η κρίση, τόσο το κοινό θα στρέφεται προς τις δωρεάν εφημερίδες με κεντρικό βέβαια ερώτημα, αν θα υπάρχει διαφήμιση για την κάλυψη του κόστους. Στην Ελλάδα οι ημερήσιες εκδόσεις δωρεάν εφημερίδων ξεκίνησαν με τη «metro» και οι εβδομαδιαίες με την «Athens Voice». kkk Πτώση κατά 30% εμφανίζει η διαφημιστική δαπάνη στην τηλεόραση τον Απρίλιο. Στο προηγούμενο τρίμηνο η πτώση ήταν της τάξεως του 15%. kkk Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την Αρχή για την ιστορία πλαστογραφίας ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού. Ως μη γενόμενη η πράξη; Γιατί; kkk Πόσο κοστίζουν οι συμφωνίες της ΕΡΤ με τις ομάδες του Ολυμπιακού και της Ξάνθης. Αυτή τη φορά θα ανακοινωθούν τα ποσά από την ΕΡΤ ή θα γίνει πάλι επίκληση των στοιχείων του Θρύλου; Διότι αν κάτι ζητάει η ΕΕ είναι η διαφάνεια… kkk Παρεμπιπτόντως η Κατερίνα Μπατζελή, ως πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής Πολιτισμού και Παιδείας του Κοινοβουλίου, έδειξε πως γνωρίζει τα θέματα των κρατικών ραδιοτηλεοράσεων στην Ευρώπη. Και φαίνεται πως το ΠΑΣΟΚ θα επανέλθει στον έλεγχο για τη διαχείριση της ΕΡΤ, διότι απάντηση δεν πήρε. Θα βγάλει όμως στη σέντρα και τα στελέχη που το ίδιο πρότεινε και με μεγάλη ευκολία προσεταιρίστηκαν τη νέα εξουσία; kkk Εκδόσεις: Κυκλοφορεί το 6ο τεύχος του περιοδικού «Politics News» με συνέντευξη του Π. Παυλόπουλου για τις ευρωεκλογές. kkk Ένα ένθετο με τα προγράμματα του καλοκαιριού στέλνει η Nova στους συνδρομητές της μαζί με τους λογαριασμούς. kkk Internet: Ξεκίνησε η πιλοτική λειτουργία του νέου site του ΣΚΑΪ, στη διεύθυνση beta.skai.gr. kkk Συνεργασία VPRC με tvxs.gr για τη διενέργεια και δημοσίευση δημοσκοπήσεων έως και τις ευρωεκλογές kkk Υπερβολικός ο θαυμασμός και η ασυλία για τα ελληνικά μπλογκ, κυρίως αυτά που γράφονται από δημοσιογράφους. Συστηματικά εξελίσσονται σε χώρους ανταλλαγής ύβρεων, αλλά και εμετικών κολακευτικών σχολίων, χωρίς παράλληλα να τηρούν καμία δεοντολογία. kkk Μέρα αλλαγών η Τρίτη; Θα δείξει…

Υπάρχει εκδότης που παίρνει τόσο μεγάλο όγκο διαφήμισης που δεν χωράει στις σελίδες του, με αποτέλεσμα να τη «νοικιάζει» σε τρίτους, αναφέρουν οι κακές γλώσσες! Και έτσι είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Ο «βασικός μέτοχος» τελείωσε, όμως αυτό δεν σημαίνει πως έπαψε να υφίσταται και η διαπλοκή. Το ερώτημα κυρίως δεν είναι αν μπορεί ένας προμηθευτής του Δημοσίου να χρησιμοποιεί τα Μέσα που διαθέτει για να ασκεί πιέσεις, ώστε να εξασφαλίσει κάποιο έργο, αλλά αν μπορεί να το χρησιμοποιεί για την εκ των υστέρων νομιμοποίηση μιας παρανομίας.


Σχολιάστε εδώ