Το μέλλον της μουσικής στο 5ο Athens Music Forum από το MAD

Στο νέο Metropolis (συμβολή οδών Πανεπιστημίου – Εμ. Μπενάκη) το MAD διοργανώνει, στις 6 και 7 Μαΐου, το 5ο Athens Music Forum (http:// www.athensmusicforum.gr/2009/) για το μέλλον της μουσικής.
Η πρώτη ημέρα του forum έχει τίτλο «Your content – My choice» και υπότιτλο «Το μουσικό περιεχόμενο ξεφεύγει από τα παραδοσιακά μέσα!»
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
– Μουσική στο Διαδίκτυο: Μήπως τελικά συμφέρει όλους να σταματήσει το ανεξέλεγκτο download; Οι νέες προτάσεις νόμων σε όλο τον κόσμο…
– Παραδοσιακή τηλεόραση ή Interactive; Εκπρόσωποι από το Youtube και το IPTV στο ίδιο τραπέζι με εκπροσώπους ελληνικών καναλιών!
– Ποιο είδος ραδιοφώνου κινδυνεύει περισσότερο από τα interactive μέσα;
– Mobile περιεχόμενο: Ήρθε η ώρα του! Είσαι έτοιμος να έχεις τα πάντα στο κινητό σου;
Την επόμενη μέρα, 7 Μαΐου 2009, ο τίτλος της ενότητας είναι «Retuning the music Industry the show must go on…» για τις αλλαγές στη μουσική βιομηχανία. Τα θέματα έχουν ως εξής:
– Ειδικοί μιλάνε για τη νέα μορφή της δισκογραφίας.
– Πώς αντιλαμβάνονται οι δισκογραφικές εταιρείες το σύγχρονο μοντέλο και πώς το έχουν ενσωματώσει ή θα το ενσωματώσουν στη δομή τους;
– Αποκλειστική έρευνα για την αλλαγή και στο ρεπερτόριο: Μήπως τελικά εκτός από τις πηγές ενημέρωσης, έχουμε αλλάξει και προτιμήσεις;
Χορηγοί επικοινωνίας είναι το «Παρόν», το Mad Radio 106,2, η «metro», ο ΣΚΑΪ 100,3, η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το www.skai.gr, και ο RED ενώ υποστηρικτές είναι το δίκτυο καταστημάτων Metropolis, η ΑΕΠΙ, η IFPI και το Ταχυδιανομείο.


Σχολιάστε εδώ