Συνάντηση με οπαδούς για τον φόβο έκρηξης

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Ποικιλίδη, θέλει να δει τους συνδεσμίτες, ώστε να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των πλέι οφ, καθώς στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν φόβοι για έκρηξη των οπαδών. Την προηγούμενη εβδομάδα σημειώθηκαν επεισόδια στην πόλη ανάμεσα σε φίλους του «δικέφαλου» και οπαδούς του Άρη, αλλά όπως έλεγαν στην Τούμπα, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις μόνον ΠΑΟΚτσήδων. Κι επειδή στην ΠΑΕ αντιλήφθηκαν ότι οι σύνδεσμοι μοιάζουν με ηφαίστειο πριν από την έκρηξη αποφάσισαν να προχωρήσουν στη συνάντηση με τους επικεφαλής, ώστε να περιορίσουν τον κίνδυνο πρόκλησης επεισοδίων.
«Πρέπει να μείνει η ομάδα απερίσπαστη στον στόχο της που είναι η κατάκτηση της 2ης θέσης και να μη μας αποσπά την προσοχή οποιαδήποτε ένταση στις κερκίδες ή όσα συμβαίνουν εκτός γηπέδου», είναι το πνεύμα με το οποίο σκέφτονται και ενεργούν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στο μεταγραφικό παζάρι, τα έξτρα έσοδα από τα εισιτήρια για τα πλέι οφ επιτρέπουν στον Ζαγοράκη και τον Βρύζα να διαφοροποιήσουν τον σχεδιασμό τους. Στο ταμείο της ομάδας θα μπουν περίπου 2 εκατ. ευρώ και όπως υποστηρίζουν οι διοικούντες την ΠΑΕ «όλα θα δοθούν για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Είναι σαφές ότι στην Τούμπα τους άνοιξε η όρεξη. Βλέπουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός και θεωρούν πως όχι μόνον μπορούν να πάρουν τη δεύτερη θέση, αλλά παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να μπουν στην επόμενη σεζόν ως οι βασικοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στη διεκδίκηση των εγχώριων τίτλων. Γιʼ αυτό, άλλωστε, άρχισαν να χτυπούν τα ζεστά ονόματα του μεταγραφικού παζαριού, όπως Ρεκόμπα, Λεονάρντο, Φιλομένο και Κουτσιανικούλη, που αποτελούν στόχο των μεγάλων ομάδων της Αθήνας.


Σχολιάστε εδώ